Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior System Specialist

RekryilmoitusVahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate Oy: Home of Experts.

Telia Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan, tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin.

Seuraava mahdollisuutesi

Olethan päämäärätietoinen, eikä haastaviinkaan työtehtäviin tai projekteihin sitoutuminen ole Sinulle vierasta? Jos pystyt ajoittain venymään tavoitteen saavuttamiseksi, olisimme siitä hyvin mielissämme.

Ethän myöskään ujostele, jos eteen tulee uusia teknologioita, joihin pitäisi perehtyä ja joita pitäisi opiskella. Huumorintajua emme vaadi, mutta emme pidä huumorintajua millään lailla negatiivisena ominaisuutena. Arvostamme tiimipelaajia, jotka tunnistavat esimerkiksi termit ”Yes, we can” ja varsinkin ”Yes, we will”.

Tulet vastaamaan Telia Cygaten omien palveluympäristöjen suunnittelusta ja kehittämisestä. Osallistut myös uusien palveluiden tuotteistamiseen. Kyseessä on erittäin vastuullinen ja haastava tehtäväkokonaisuus, jonka sisältöön ja suuntaan voit myös itse vaikuttaa. Tässä on tilaisuus, jota ei kannata ohittaa!

Mitä voit odottaa?

Oivalliset koulutusmahdollisuudet ammatillisen-osaamispääoman kasvattamiseen. Vaativat ja haasteelliset tehtävät, jokainen päivä on erilainen -positiivisesti. Olet mukana avainpelaajana digitaalisessa murroksessa. Vastuuta ja vapautta tasapainoisesti.

Odotamme, että sinulla on:

  • vahvaa kokemusta VMware Data Center Virtualization and Cloud Infrastructure tuoteperheestä.
  • vahvaa Linux osaamista.
  • Scriptaus taitoja.
  • Prosessiosaamista.
  • ServiceNow tuntemusta.
  • Sujuva suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito.
  • Oma-aloitteellisuutta ja pidät haasteista sekä osaat työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisestikin.
  • Selkeät suulliset ja kirjalliset ilmaisutaidot sekä omaat hyvät dokumentointitaidot.
  • Aktiivisuutta kehittää omaa ammattitaitoasi ja olet kiinnostunut oppimaan uutta.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Janne Jääskeläinen, puhelimitse +358 40 514 8616 tai sähköpostitse janne.jaaskelainen@teliacygate.fi.

Telia Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta liki 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Pinterest
Telia logo

Tietoja

Hakuaika: 11.2.2019 - 17.3.2019
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.telia.fi/career/avoimet-tyopaikat

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Telia kotisivut

Telia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä