Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Solution Consultant, Power Apps

post_image

RekryilmoitusOvatko Power Platformin kiemurat sinulle jo tuttuja ja olet työskennellyt mm. Power Appsien, Automaten, Dataversen, virtuaalientiteettien sekä Dual Writen parissa? Olet suunnitellut, toteuttanut ja myynyt erilaisia ratkaisuja Microsoftin maailmassa?

Vuosi 2022 oli Power Platform -kehittäjillemme voitokas ja etsimme nyt uutta kokeneempaa kollegaa palkittuun tiimiimme! Olisitko se sinä?

Power Apps -senioriratkaisukonsulttina työskentelet suomalaisten suurten ja keskisuurten asiakkaidemme kanssa osana Efiman projekti- tai asiakastiimiä. Vastaat osaltasi asiakkaan liiketoimintatarpeiden selvittämisestä ja suunnittelet heidän vaatimuksiaan vastaavia ratkaisuja. Pystyt ottamaan appikehityksestä lead-vastuun ja sparraamaan kollegoita erilaisten ratkaisujen suhteen.

Mitä siis teet

 • Vastaat asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten selvittämisestä osana tiimiä.
 • Suunnittelet ja toteutat asiakkaan vaatimukset täyttäviä ratkaisuja sekä johdat nuorempia kollegoita ratkaisujen toteuttamisessa.
 • Testaat työsi tulokset ja vastaat ratkaisun sekä dokumentoinnin laadusta. Scrum ja DevOps ovat sinulle tuttuja.
 • Vastaat osaltasi jatkuvien palveluiden tuottamisesta asiakkaille.
 • Pysyttelet ajan tasalla Power Platformin uusimmista ominaisuuksista ja parhaista käytännöistä.

Mitä tuot meille

 • Käytännön työkokemusta Power Appsista, Power Automatesta, Dataversesta ja Power Platformista yleisesti. Microsoft Power Platform -sertifioinnit ovat plussaa.
 • Vahvaa ymmärrystä liiketoimintaprosesseista ja niiden automatisoinnista.
 • Kykyä ja halua suunnitella ja kehittää ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaan vaatimukset. Haluat luoda ratkaisuja, joissa on toimiva käyttöliittymä ja miellyttävä käyttökokemus korkean automaatioasteen lisäksi.
 • Ongelmanratkaisukykyä (koodarin ajattelutapaa) ja viestintätaitoja.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Joustavuutta ja hyvät edut – Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä: sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin. Lisäksi tarjoamme tietenkin henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset. Molemmat toimistomme sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla, joten toimistopäivinä pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Vastuuta ja vapautta – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Täältä löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää: https://www.efima.com/tyopaika...

Mitä seuraavaksi?

Tartu tilaisuuteesi ja ilmoita itsestäsi meille viimeistään 8.2.2023. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti pitkin hakuaikaa.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistämme ja tekemisestämme antaa Pekka Nöyränen. Pekan tavoitat puhelimitse 050 562 3702 & meilillä pekka.noyranen@efima.com.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 17.1.2023 - 8.2.2023
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://www.efima.com/tyopaikat
Yhteydenotto: pekka.noyranen@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Power Apps
Microsoft Power Automate
Microsoft Power Platform
Power Platform

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä