Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Solution Consultant, Microsoft Dynamics 365

RekryilmoitusRatkaisut hallussa? – Dynaaminen Dynamics-osaaja, saat paikan meiltä!

Etsimme Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations -sovellukseen keskittyvää senior-konsulttia vakituiseen työsuhteeseen osaksi huippuasiantuntijoidemme tiimiä.

Uskomme siihen, että parhaat palvelut ja paras asiakaskokemus syntyvät silloin, kun työyhteisö ja työntekijät voivat hyvin. Satsaammekin paljon yrityskulttuuriimme, työhyvinvointiin, kehittymismahdollisuuksiin sekä kaikin puolin parempaan (työ)elämään.

Mikäli mielenkiintosi jo heräsi, saatat olla etsimämme efimalainen!

Mitä teet?

 • Kehität asiakkaidemme liiketoiminnan prosesseja D365:n avulla ja konsultoit D365-käyttöönottoprojekteissa.
 • Toimit yhden tai useamman toimitettavan kokonaisuuden vastuullisena asiantuntijana tarjoamiemme pilvipohjaisten D365 ERP -toiminnanohjausratkaisujen toimitusprojekteissa.
 • Vastaat projekteissa järjestelmäratkaisujen suunnittelusta, dokumentoinnista, toteutuksesta ja testauksesta yksin tai yhdessä tiimin kanssa.
 • Osallistut myynnin tukemiseen sekä tuotteidemme, palveluidemme ja toimintamme kehittämiseen.

Mitä odotamme sinulta

 • Kokemusta – Sinulla on useamman vuoden kokemus Microsoft Dynamics AX/365 -järjestelmäprojekteista ja olet toiminut toiminnanohjausjärjestelmien parissa joko konsulttina tai käyttäjänä / pääkäyttäjänä. Olet erikoistunut joko talouden-, projektinhallinnan-, tuotannon-, tai tilaus-toimitusketjujen kokonaisprosesseihin. Olet alasi rautainen ammattilainen ja haluat loistaa osaamisellasi uudessa ympäristössä.
 • Näkemystä – Toiminnanohjausjärjestelmien implementoinnit ovat sinulle tuttuja ja hallitset erilaiset projektitoimitusmallit. Sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönotoista ja integraatioiden määrittelemisestä- ja testauksista eri ohjelmistojen välille.
 • Asennetta – Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa. Omaksut nopeasti uusia asioita ja haluat oppia lisää. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää.

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Joustavuutta ja hyvät edut – Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä: sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin. Lisäksi tarjoamme tietenkin henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset. Molemmat toimistomme sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla, joten toimistopäivinä pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Vastuuta ja vapautta – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Täältä löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää: https://www.efima.com/tyopaika...

Mitä seuraavaksi?

Tartu mahdollisuuteen ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai ajan tasalla oleva LinkedIn-profiilisi viimeistään 4.12.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Susanna Sirviö. Susannan tavoitat parhaiten sähköpostilla susanna.sirvio@efima.com.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 10.11.2022 - 4.12.2022
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://www.efima.com/tyopaikat
Yhteydenotto: kaisa.hakala@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä