Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SENIOR MANAGER (DATA MANAGEMENT), PATRIA GROUP

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Haemme konsernimme tietohallintoon uuteen tehtävään sinua,

SENIOR MANAGER / DATA MANAGEMENT

Tehtävässä tulet johtamaan Patria-konsernissa tiedonhallinnan käytäntöjä ja kehitystä sekä suunnittelet ja toteutat tiedonhallintaan liittyviä yritystason muutoksia – Vastuullasi on tuoda yhteiseen ymmärrykseen tiedon elinkaaren vaiheet ja prosessit, huomioiden toimialamme erityiset tietojenkäsittelyvaatimukset.

Pääset mukaan mielenkiintoiseen vaiheeseen Patria-konsernissa, jossa toimintamallimme ja organisaatiomme uudistuivat vuoden 2022 alussa. Tämä haastaa meitä tietohallinnossa tarjoamaan konsernin kasvutavoitteille alustan ja luotettavaa tietoa päätöksenteon pohjaksi. Töitä riittää ja lupaamme, että pääset tässä tehtävässä jättämään oman kädenjälkesi yritykseemme.

Toivomme, että tuot mukanasi kokonaisvaltaisen ymmärryksen datan roolista liiketoimintaprosesseissa sekä halun jalkauttaa sen käytännön tekemisiksi. Jotta onnistut tässä, odotamme sinulta aiempaa kokemusta ja ymmärrystä seuraavista käytännöistä ja ratkaisuista:

  • Tietoarkkitehtuuri
  • Tietojen hallinta
  • Perustiedonhallinta (Master Data Management)
  • Tietoturva ja tietosuoja.

Puolustusteollisuuden viranomaisluokiteltujen ja vientirajoitusten piirissä olevien tietojen käsittelytapojen tuntemus lasketaan eduksesi. Hyödyt myös liiketoimintaprosessien digitalisoinnin ja tiedonhallintamenettelyiden kokemuksesta. Työskentelemme suomeksi ja englanniksi, joten kummankin kielen erinomainen hallinta on edellytys työssä menestymiselle. Työn sijaintipaikka on ensisijaisesti Tampere tai sovittaessa myös jokin muu Patrian toimipiste.

Mitä tarjoamme?

Patria tarjoaa työntekijöilleen suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan sekä vakaat tulevaisuudennäkymät. Työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan, työsuhteet ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.

MIKSI PATRIA?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Kaisa (044 588 6109), parhaiten tavoitettavissa perjantaisin klo 8.30-11.30 ja Enni (040 630 8125), tavoitettavissa 17.5. klo 9 – 11 sekä 23.5. klo 14 – 16.

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 24.5.2022 mennessä, ja toimi pian koska käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys, terveystarkastus ja huumausainetesti.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 9.5.2022 - 24.5.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/senior-manager-data-management-patria-group/1572797/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä