Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Senior Developer

post_image
Rekryilmoitus

Haemme Senior Developeria

Ropon tarjoama laskun elinkaaripalvelu automatisoi laskutuksen ja saatavien hallinnan yhdeksi saumattomaksi prosessiksi, joka selkeyttää laskutuksen kokonaisuuden, minimoi manuaaliset työvaiheet ja varmistaa, että saatavat kotiutetaan tehokkaasti. Kilpailukykymme perusta on Ropo Teknologiat -tiimin kehittämä ja ylläpitämä Ropo 24 -järjestelmä, jonka kautta koko palvelutarjontamme toteutuu. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen haemme Senior Developeria vahvistamaan kasvavaa ja kansainvälistyvää organisaatiotamme.

Kokenut ohjelmistosuunnittelija / Senior Developer

Olet etsimämme vahvistus, mikäli omaat vahvaa kokemusta full-stack kehityksestä, tietokannoista sekä pilviteknologioista ja pystyt hahmottamaan suuriakin kokonaisuuksia. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä ja kiinnostusta oppia jatkuvasti uutta ja halua tarttua rohkeasti uusiin kehitysloikkiin.

Me puolestamme tarjoamme sinulle kiinnostavia työtehtäviä sekä teknisesti haastavia projekteja, joissa pääset kehittämään ja syventämään omaa ammattitaitoasi. Liittymällä Ropojengiin, pääset osaksi asiantuntijataloa, jolla on kyltymätön tahto kehittyä yhä paremmaksi yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Kuopion päätoimipisteessämme Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja pääset nauttimaan sopimusruokailusta, kattavasta työterveyshuollosta, laajoista vakuutuksista sekä lukuisista muista henkilöstöeduistamme. Tärkeintä unohtamatta – sinulla on aivan mahtavat ja ammattitaitoiset työtoverit!

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo. 15.00-16.00 CTO Ilkka Sammelvuolta, puh. 045 266 9330 tai Software Manager Esa Anttilalta puh. 044 744 0606.

Olisitko yksi meistä? Lähetä CV ja hakemuksesi viimeistään 20.9.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Hakemaan pääset tästä:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?267d1f47

 

Pinterest
Ropo Capital Oy

Tietoja

Hakuaika: 27.8.2020 - 20.9.2020
Sijainti: Kuopio
Linkki: https://www.ropocapital.fi/fi/2020/08/28/senior-developer/
Yhteydenotto: rekry@ropocapital.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Ropo Capital kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Node.js
C#
Java
PHP

Omat tagit

Full Stack
senior developer

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen