Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Cloud Developer

post_image

RekryilmoitusMeillä on intohimo olla pelialan kehittäjä, joka tarjoaa asiakkailleen maailman parhaan pelikokemuksen. Haluaisitko olla mukana rakentamassa pelitaloa, joka on rohkeassa etukenossa alan kärkijoukoissa?

Veikkauksessa työskentelee monipuolisia peli- ja digialan ammattilaista: palveluarkkitehteja, ohjelmistokehittäjiä, digitaalisen markkinoinnin osaajia, data scientisteja, laatuasiantuntijoita…. Veikkauksen oman pelistudion väki luo ja kehittää uusia pelejä ja pelaamisen innovaatioita. Näihin voit tutustua esimerkiksi Suomen suurimmassa kuluttajaverkkokaupassa veikkaus.fi:ssä.

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Tarjoamme innostavia uramahdollisuuksia ja etuja henkilöstölle. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut, ja pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Lisäksi meitä motivoi joka päivä se, että peliemme tuotoilla tehdään paljon hyvää, miljardin euron edestä mahdollisuuksia parempaan elämään.

 

Nyt on tarjolla loistava tilaisuus hypätä Suomen kovimman digikehitysporukan kelkkaan, sillä etsimme lisää osaajia. Tällä hetkellä haussa on

SENIOR CLOUD DEVELOPER 

Etsimämme henkilön tehtävänä on kehittää ja ylläpitää pilviarkkitehtuuria yhdessä Veikkauksen muiden asiantuntijoiden kanssa. Työ sisältää mm. tilien ylläpitoa, uusien palveluiden infran valmistelua ja toteutusta sekä nykyisten palveluiden tukipyyntöjen hoitamista. 

Arvostamme myös osaamista tietoturvasta, mm. ymmärrystä turvallisen verkotuksen luomisesta. Myös ohjelmointikokemus on hyödyksi, sillä se tarjoaa mahdollisuuden osallistua myös palveluidemme kehitykseen osana kehitystiimiä. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta ja hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja, sillä etsimämme henkilö pystyy myös tarvittaessa sparraamaan muita ja työskentelemään monialaisessa tiimissä. 

Tehtävän avainsanoja ovat mm. AWS, GCP, Docker, Jenkins, Kubernetes, Terraform, Linux, Ansible sekä reverse proxyt (mm. nginx, haproxy).

Tarjoamme Sinulle:

  • mielekkään ja haastavan työn suuren verkkokaupan ja pelien parissa 
  • mahdollisuuden kehittää osaamistasi
  • hyvät työsuhde-edut ja viihtyisän työympäristön
  • rennon, mutta osaavan työyhteisön tuen

Odotamme Sinulta:

  • vähintään 2 vuoden työkokemusta AWS- tai GCP -ympäristöissä työskentelystä 
  • oma-aloitteista ja kehittävää otetta työhön
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Lisäpisteitä saat muusta ohjelmointikokemuksesta, erityisesti modernien web-teknologioiden tuntemuksesta ja tietoturvaosaamisesta. 

Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorilla Pohjois-Haagassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Vuorenmaa 4.5.2020 klo 12-13.30 ja 8.5.2020 klo 11.30-13 puh. +358943708052. Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja cv:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 13.05.2020, sillä tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 29.4.2020 - 13.5.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/senior-cloud-developer/834699/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Linux

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Senior Developer

Jatkuva haku

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme ja osaajien kanssa suomalaista rekrytointia: rekrytoinnin prosesseja sekä työpaikkojen ja ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Ohjelmistokehitys, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Experienced full stack developer (Sales systems)

Jatkuva haku

Veikkaus creates joy through games. We provide great experiences and top-notch games, but not at any cost. We foster the joy of ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Amazon Web Services, Java, +2 muutaLinux, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Sovellustietoturva-asiantuntija

Hakuaika: 23.9.2021 - 22.10.2021

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että ..

Osaamisalueet: Tietoturva, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Lyly

Hakuaika: 6.10.2021 - 24.10.2021

Haemme Lylyn toimipaikkaan JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA  Radio- ja datapäätelaitteiden elinkaaren hallintaan ja suunnitteluun. ..

Sijainti: Juupajoki

job_image

Rekryilmoitus Koodaava avustava arkkitehti Sitowisen digiratkaisuihin

Hakuaika: 12.10.2021 - 30.11.2021

Luomme Sitowisellä tulevaisuuden liikkumista ja digitaalista maisemaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sitowisen Digitaaliset ..

Osaamisalueet: Arkkitehtuuri, Ohjelmistokehitys, IT

job_image

Rekryilmoitus Front end / Full stack -kehittäjä, Systems Tampere

Hakuaika: 15.10.2021 - 31.10.2021

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Angular, Javascript, IT

Sijainti: Tampere

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä