Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SAP Success Factors Lead Consultant

RekryilmoitusCGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

SAP Success Factors Lead Consultant

Hei sinä kokenut SAP Success Factors osaaja! Miltä kuulostaisi seuraavat urahaasteet johtavan SAP Success Factors konsultin roolissa CGI:n HR-liiketoiminnassa?

Johtavana SAP Success Factors konsulttina toimit ratkaisuarkkitehtinä ja olet aktiivisessa roolissa myynnissä ja pre-sales toiminnassa. Roolissasi seuraat aktiivisesti SAP SF tuoteportfolion kehitystä ja sen soveltuvuutta CGI:n kokonaistarjontaan ja asiakkaille. Omaat hyvät kommunikointitaidot ja tuotat laadukasta materiaalia suomeksi ja englanniksi. Sinulla on osaamista ja kykyä tarkastella HR prosessialuetta myös prosessinäkökulmasta. Projektihallinnan kokemusta tarvitaan tehtävässä, sillä toimit projekteissa teknisenä vetäjänä tai asiantuntijana. Johtavan konsultin roolissa suunnittelet ja organisoit toimitusprojektit ja myyntiprojektit yhdessä tiimin ja laajan HR osaajajoukkomme kanssa.

Olemme kokenut ja luotettava IT-kumppani henkilöstöhallintoon. Luomme parhaat käytännöt henkilöstöhallinnon prosessien tehostamiselle, olemassa oleva IT-ympäristö huomioiden. Konsultointiosaamisemme yhdistettynä järjestelmätoimituksiin antaa asiakkaillemme edun, jossa yhdistyvät kustannustehokkaat projektit ja osaava tiimi. CGI:llä on 300 HR-ammattilaista Suomessa ja lisäksi käytössä on globaali verkostomme.

Tuleva työskentelypaikkasi on joko Helsinki, Turku, Tampere, Riihimäki, tai Hämeenlinna.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Menestyäksesi kanssamme toivomme sinulta:

• Asiakaslähtöistä, tuloksellista ja ratkaisukeskeistä työskentelyasennetta

• Käytännön kokemusta ja ymmärrystä suurten organisaatioiden HR prosesseista

• Success Factors sertifikaatteja 2-3 moduulialueelta

• Success Factors implementointikokemusta vähintään 3 vuotta

• Hyvää kommunikointi- ja dokumentointitaitoa suomen ja englannin kielellä

• Soveltuvaa yliopisto- tai ylempää ammattikorkeakoulututkintoa.

Lisäksi eduksesi luetaan:

• SAP HCM kokemusta

• Scrum, SAFe menetelmät

• HR järjestelmät

Kiinnostuitko?

Hienoa! Odotamme jo kovasti hakemustasi. Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Riitta Pernu, riitta.pernu@cgi.com.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään: 21.03.2021

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 1.3.2021 - 21.3.2021
Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Riihimäki, Tampere, Turku
Linkki: https://cgi.njoyn.com/CGI/xweb/XWeb.asp?NTKN=c&clid=21001&Page=JobDetails&Jobid=J0221-2064&BRID=794905&lang=1
Yhteydenotto: riitta.pernu@cgi.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

SAP

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä