Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

RPA-kehittäjä, kesätyö

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

RPA-kehittäjä, kesätyö

Veikkauksen RPA-tiimi vastaa Veikkauksen lukuisista ahkerista roboteista, niiden ylläpidosta ja kehittämisestä sekä uusien robottien tuottamisesta. Robottimme huolehtivat esimerkiksi seuraavista tehtävistä: arpatilauksista, matka- ja työterveyskulujen käsittelystä sekä pottitietojen välityksestä. 

Haemme RPA-kehittäjää kesän ajaksi kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä alkaa toukokuun alussa ja kestää elokuun loppuun asti. Tarkemmat aloitus- ja lopetuspäivämäärät ovat sovittavissa. 

Kehittäjänä pääset työskentelemään mielenkiintoisten tehtävien parissa robottien kehitys- ja ylläpitotyössä osana kannustavaa ja osaavaa tiimiä. Tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi kiinnostuksesi ja lahjakkuutesi mukaan. Tuleva tiimisi koostuu kahdesta ohjelmistorobotiikkaan hurahtaneesta henkilöstä. Tehtävässä korostuvatkin ison yrityksen hyödyt sekä pienen tiimin mukavuus ja ketteryys. 

Toivomme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta tai aiempaa kokemusta RPA:n parista työskentelystä
  • halua ylläpitää ja huolehtia nykyisten ratkaisujen komponenttien ja alustojen ajantasaisuudesta ja tietoturvasta 
  • ongelmanratkaisutaitoja
  • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi englanniksi 
  • kykyä esittää ideoita käyttäjäystävällisellä kielellä ja tavalla

Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta joistakin käyttämistämme tekniikoista ja tuotteista: Python, Robot framework, Selenium, Docker, Node.js, Git, SQL-tietokannat (SQLite, Mysql, PostgreSQL), Linux, GCP (Google cloud platform) ja AI:n osalta tekstintunnistus (OCR), REST API-rajapinnat.

Sen lisäksi olemme kiinnostuneet yhdessä oppimaan lisää seuraavista teknologioista: Microsoft Power Automate, Power Apps ja Power BI.

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Voit lukea meistä, työsuhde-eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä. Meillä on hybridityö käytössä, joten saat molempien työskentelytapojen parhaat puolet. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen 11.2.2024 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä Susanna Repoon sähköpostitse susanna.repo@veikkaus.fi

Tehtävään valittavalta henkilölle teetetään huumausainetesti ja voidaan teettää perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 30.1.2024 - 11.2.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/rpa-kehittaja-kesatyo/2673534/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Node.js
Python
Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä