Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

RF-/antenniasiantuntija / Systems, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatrian Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Patria Systemsin tutkimuspalveluiden kysynnän kasvun myötä jatkamme asiantuntijajoukkomme vahvistamista monipuolisilla osaajilla. Patrian menestys kansainvälisessä puolustusteollisuuden tutkimustoiminnassa perinteisen tuotekehityksen ja kotimaan tutkimustoiminnan lisäksi mahdollistaa mielenkiintoisten työtehtävien tarjoamisen sensoriteknologioista kiinnostuneille asiantuntijoille.

 

Haemme Tampereelle

RF-/ANTENNIASIANTUNTIJAA

radioteknisten tiedustelu- ja valvontajärjestelmien suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystehtäviin.

 

Toimit osana monialaista tutkimus- ja suunnittelutiimiä, jossa yhdistyvät laitteisto-, ohjelmisto- ja signaalinkäsittelyosaaminen. Työsi koostuu antennisuunnittelusta sekä antennijärjestelmien systeemitason tehtävistä, kuten RF-järjestelmäsuunnittelusta, teknologiaselvityksistä, suorituskykyanalyyseista, testaamisesta, alihankintatyön teknisestä ohjaamisesta sekä dokumentoinnista. Ideaalitausta tehtävään on yhdistelmä sekä teoreettista osaamista että käytännön kokemusta antennisuunnittelusta ja RF-tekniikasta. Työnkuva on räätälöitävissä osaamisesi mukaan: tarjoamme mielenkiintoisia haasteita myös pitkän linjan ammattilaisille, mutta yhtä lailla mahdollisuuden tehdä vaikkapa diplomityö antennisuunnittelun parissa. 

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja valmiiksi saattavaa asennetta tarttua kiinni monipuolisiin tehtäviin yhdessä muun tiimin kanssa. Jos siis olet kiinnostunut monipuolisista radiotaajuisista järjestelmistä erityisesti niiden RF-osuuksien osalta, voit olla etsimämme henkilö!

 

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

 

Haluaisitko olla osa tarinaamme? Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patriagroup.com/work-with-us/open-positions viimeistään 26.9.2021 mennessä. Etenemme ehdokkaiden kanssa jo hakuaikana. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. 

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsee Tampereella. Kaikille uusille patrialaisille tehdään turvallisuusselvitys sekä huumausainetestit. 

Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Eezy Personnelin henkilöhakukonsultti Ulla Kauppi, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@eezy.fi. 

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 14.9.2021 - 26.9.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/rf-antenniasiantuntija-systems-tampere/1283683/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä