Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rekrytointi.com tuotepäällikkö

post_image

RekryilmoitusNopeasti suosiotaan kasvattava Rekrytointi.com palvelu auttaa rekrytoijaa löytämään parhaat osaajat avoimiin tehtäviin. Samalla Rekrytointi.com palvelun tekoäly auttaa osaajia löytämään elämänsä työpaikan. Tärkeänä osana Rekrytointi.com-palvelua on Suomen suurin ja nopeimmin kasvava Rekrytointi.com Osaajapankki, jossa on jo yli 150 000 osaajaa mukana. Rekrytointi.comin taustalla on vahva mediaverkosto, jossa yli 1,6 miljoona viikkokävijää. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden rekrytoida osaajia Suomen lisäksi myös liki 140 maasta.

Haemme nyt tuotepäällikköä viemään Rekrytointi.com liiketoiminnan seuraavalle tasolle.

Toivomme, että sinulla on kokemusta verkkopalveluiden myynnistä ja markkinoinnista. Tunnet verkkopalveluiden kehitysprosessin ja rekrytointiprosessin. Jos olet ollut mukana kehittämässä verkkopalveluita ja verkkokauppaa, siitä on tehtävässä hyötyä.

Sinulla on kyky johtaa B2B verkkoliiketoimintaa ja osaat tehdä suunnitelmallista ja tuloksellista tuotemarkkinointia. Sinulla on kenties jo näyttöjä SaaS-liiketoiminnan kehittämisestä. Olet tottunut esiintyjä ja pystyt vakuuttamaan asiakkaat niin webinaarissa kuin kasvokkain. Osaat toimia luontevasti asiakasrajapinnassa.

Vastaat tehtävässäsi mm. seuraavista asioista:

  • liiketoimintasi myyntibudjetin toteutumisesta ja liiketoimintasi kannattavuudesta
  • asiakastyytyväisyydestä
  • markkinointisuunnitelman teosta ja toteuttamisesta yhdessä markkinointipäällikön kanssa
  • markkinointimateriaaleista, myyntikanavista ja niiden kouluttamisesta
  • asiakaspalvelusta, tilaus- ja toimitusprosessin toiminnasta ml. verkkokauppa
  • verkkopalveluiden elinkaarenhallinnasta ja tuotteistuksesta
  • verkkopalveluiden kehityssuunnitelmasta ja tuotekehitysresurssien ohjaamisesta

Toivomme, että sinulla on yliopisto- tai korkeakoulutason kaupallinen tai tekninen koulutus. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Emme vaadi, että täytät kaikki edellä mainitus osaamisvaatimukset. Hae rohkeasti, kun koet pystyväsi onnistumaan tehtävässä hyvin.

Millainen työpaikka on tarjolla?

Tulet mukavaan ja asiantuntevaan joukkoomme toimimaan Suomen johtavien yritysten ja organisaatioiden kanssa. Tarjoamme tehtävän, jossa sinun oma kädenjälkesi näkyy. Olet organisaatiomme avainhenkilö. Tarjoamme laadukkaat työvälineet, parhaat työkaverit, liikunta- ja lounassetelit. Meillä myös kehityt ja opit uutta koko ajan.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa, mutta nyt teemme työtä etänä. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä osittain etänä myös jatkossa.

Jätä hakemus ja kysy lisää

Kerro, mitä sinä voisit saada meillä aikaan ja mitkä ovat sinun vahvuutesi. 

Lopullinen työnkuva muokataan yhdessä valittavan henkilön kanssa.

Halutessasi keskustella tarkemmin tehtävästä voit soittaa Ismo Kurrille, 040 5040 738. Varmimmin olen tavoitettavissa perjantaina 16.4. klo 15-17, keskiviikkona 21.4. klo 15-17, perjantaina 23.4. 9-11 ja maanantaina 26.4. klo 16-18.

Jätä hakemuksesi heti, koska haluamme täyttää paikan mahdollisimman pian ja prosessia viedään eteenpäin jo hakuaikana. Hakuprosessi viedään läpi pääasiassa etänä. 

Teemme työtä, jotta työ kohtaisi tekijänsä. Olemme mukana auttamassa organisaatioita ja ihmisiä kehittymään urallaan. Teemme työtä, jotta yritykset löytäisivät parhaat osaajat ja osaajat löytäisivät elämänsä työpaikan helposti ja nopeasti.

Tutustu meihin täällä.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 9.4.2021 - 29.4.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/laura-rekrytointi-oy/rekrytointi-com-tuotepaallikko/1170683/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Tuotekehitys ja suunnittelu

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä