Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

React Native -osaaja

post_image
Rekryilmoitus

Hyppää mukaan mielenkiintoisten web- ja mobiiliapplikaatioiden maailmaan!

Etsimme React Native - osaajaa auttamaan asiakkuustiimiämme mielenkiintoisten web- ja mobiiliapplikaatioiden parissa. Voit työskennellä joko Tampereella 30 muun työntekijän kanssa tai etänä valitsemastasi paikasta. 

Olemme “litteä” organisaatio, jossa työskennellään asiakkuustiimeissä. Kehittäjistä, suunnittelijasta ja projektipäälliköstä koostuvien asiakkuustiimien tehtävänä on ratkaista asiakkaiden ongelmia, luoda mielenkiintoisia palveluita sekä olla asiakkaiden pitkäaikainen luottokumppani.

Meille on tärkeää, että jokainen voi olla oma itsensä ja että työntekijät voivat kehittää omaa osaamistaan haluaamaansa suuntaan esimerkiksi koulutusten ja kurssien muodossa. Itsensä kehittäminen voi joskus laajentaa osaamisaluetta myös uusiin teknologioihin, jolloin tiimistä toiseen hyppääminen on mahdollista.

Mikäli haluat vaikuttaa ja kehittää omia taitojasi mielenkiintoisten projektien parissa, olet oikeassa paikassa! 

Etsimme henkilöä, jolla on vähintään vuoden kokemus React Nativesta. Meillä työskentelisit mm. seuraavien tekniikoiden parissa:

  • React, Redux/MobX, React Native, TypeScript
  • Node, Express
  • Docker, webpack, babel, ESLint, sass
  • AWS, Google Cloud

Meillä pääset vaikuttamaan niin omaan työnkuvaasi kuin koko firman toimintaan

Arjessa omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa; meillä jokainen työntekijä saa itse tehdä työhönsä liittyvät päätökset. Johto on aina avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöiden haluamaan suuntaan. Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittää koko yritystä mm. kulttuuritiimityöskentelyllä.

Kokeileva kulttuuri vie koko yritystä eteenpäin ja antaa lisämausteen arjelle. Uskallamme kokeilla uusia juttuja hyvin nopeastikin - uskallamme myös epäonnistua.

Emme väitä, että olisimme “valmis” yritys jossa jokainen prosessi on hiottu valmiiksi ja työ olisi yhtä ruusuilla tanssimista. Arki on välillä hektistäkin ja aikataulupaineita esiintyy, mutta uskomme, että kun työskentelemme tiiminä, tuemme ja luotamme toisiimme niin selätämme hankalatkin asiat.

Vietämme paljon aikaa yhdessä niin vapaa-ajalla kuin työssä. Kuukausittaiset devfridayt ja vuosittainen OfficeAbroad-matka tuo yhteen toimistolla ja etänä työskentelevät sekä asiakkailla istuvat konsultit. Vapaa-ajalla pelaamme lautapelejä ja sählyä sekä vietämme aikaa afterworkeilla.

Jos haluaisit työskennellä meillä, laita hakemusta tulille! Voit myös olla yhteydessä suoraan Essiin, joka lähettää sinulle rekrytehtävän ratkaistavaksi. Essille voi soittaa tai laittaa viestiä numeroon 0504368626.

Pinterest
Hion Digital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 1.8.2019 - 1.1.2020
Sijainti: Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Tampere / etätyö
Linkki: https://www.geniem.fi/rekry/JavaScript-kehitt%C3%A4j%C3%A4/19/
Yhteydenotto: essi.wack@geniem.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Hion Digital kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

React
React Native

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä