Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ratkaisuarkkitehti Smart City -palveluihin (Espoo, Turku, Salo)

post_image

RekryilmoitusRakennamme Sitowisellä tulevaisuuden liikkumista ja digitaalista maisemaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sitowisen Smart City -alueen erityisosaamista ovat rakennetun ympäristön ja liikkumisen asiantuntija- ja digiratkaisut. 

Teemme digipalveluita ja konsultointia liittyen rakennetun ympäristön, väylien ja liikkumisen kehitykseen sekä tiedolla johtamiseen ja älyinfran rakentamiseen. Autamme asiakkaitamme MaaS-ratkaisujen, joukkoliikenteen ja logistiikan kehittämisessä. 

Uskomme yhdessä tekemisen voimaan ja ajattelemme aina huomista pidemmälle. Maailmassa jossa kaikki pitää saada heti, ratkaisumme edustavat kestävää ja jatkuvaa kehitystä toimivan ja turvallisen arjen luomiseksi. Työtämme ajaa vahva ymmärrys siitä, että digitaalisen infran toimivuus yhteiskunnassa on yhtä tärkeää kuin fyysisen infran.

Olemme paikkatietopohjaisten selain- ja mobiiliratkaisujen johtava toimittaja Suomessa ja kasvamme kovaa vauhtia. Haemmekin nyt kokenutta ratkaisuarkkitehtia toimimaan myynnin tukena sekä asiakastapaamisissa että julkishallinnon tarjouskilpailutuksissa. 

TYÖTEHTÄVÄT

Tehtävänäsi on suunnitella tarjottavan tietojärjestelmäpalvelun tekninen toteutus, laatia arkkitehtuurikuvauksia sekä suunnitella teknologiavalintoja. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä asiakasvastaaviemme sekä myyntimme kanssa.

Hakijan toiveista ja kokemuksesta riippuen tehtävänkuvaan voi kuulua myös pienen tiimin tiimivetäjänä toimiminen. Perustettavan tiimin vastuulla on ratkaisukuvausten laatiminen ja myynnin tekninen tuki sekä ylläpidossa olevien palveluiden pienkehitystyöt. Tällä paikalla pääset osallistumaan myös yrityksemme teknologiavalintojen suunnitteluun ja päätöksentekoon.

Mahdolliset tehtävät (tarkennetaan hakijan kanssa yhdessä keskustellen)

 • Myynnin teknisenä tukena toimiminen 
 • Ratkaisukuvausten laatiminen tietojärjestelmäprojektien tarjouksiin 
 • Arkkitehtuurikuvausten laatiminen 
 • Teknologiavalintojen tekeminen 
 • Asiakastapaamisiin osallistuminen teknisen asiantuntijan roolissa, yhteistyössä asiakasvastaavan kanssa 
 • Tiiminvetäjän tehtävät

ODOTAMME SINULTA

 • Useamman vuoden kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä
 • Laajaa teknologiatuntemusta ja mielellään myös ymmärrystä paikkatietoihin liittyvistä teknologiaratkaisuista. 
 • Taitoa laatia niin sanallisia kuin kaaviomuotoisiakin arkkitehtuurikuvauksia järjestelmätoteutusten pohjaksi sekä tarjousten liitteeksi. 
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä tulet vierailemaan asiakkaidemme luona yhdessä muiden sitowiseläisten kanssa, suunnittelemassa teknisiä ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. 
 • Positiivista otetta – ilon kautta onnistumiseen!

Tässä tehtävässä pärjää parhaiten ratkaisukeskeinen tyyppi, joka ei häkelly uuden äärellä, vaan nauttii, kun hyvässä tiimissä, välillä napakallakin aikataululla, saadaan toteutettua asiakkaalle paras lopputulos!

ARKI SITOWISELLÄ

Tekemisemme erinomaisuus ja osaaminen on ihmisissä! Smart City -asiantuntijana olet luomassa tulevaisuuden digitaalista maisemaa yhdessä alan parhaiden tyyppien kanssa, uusien teknologioiden parissa. Meillä et vain suorita työtehtäviä, vaan vaikutat aidosti yhteiskunnan kehitykseen ja sen suuntaan. 

Meillä kaveria ei jätetä yksin, vaan tiimi kannattelee sinua pahimpien aallokkojen yli sekä jakaa kanssasi onnistumisen riemut. Sitowisellä saat olla aidosti oma itsesi ja me myös pidämme huolta omistamme – hymy työkaverin huulilla ja lempeä fiilis toimistolla ovat meille arjen tärkeimpiä onnistumisia. 

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas-, työmatka- ja puhelinedulla sekä liikunta- ja virkistyseduilla.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen kerro, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti! Haku on auki 31.3.2020 saakka.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Aino Ikäheimo puh. 358 50 536 4537 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Tutustu meihin myös osoitteessa sitowise.com/developers 

Sitowise tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Olemme Suomen suurimpia rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimistoja, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä. Kokonaisvaltaiset palvelumme tuottavat uutta ja korjaavat vanhaa – näin luomme kestävää ja älykästä elinympäristöä.

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 25.2.2020 - 31.3.2020
Sijainti: Espoo, Salo, Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/ratkaisuarkkitehti-smart-city-palveluihin-espoo-turku-salo/797406/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä