Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ratkaisu- ja automaatiopäällikkö, IT-palvelut

post_image
Rekryilmoitus

Haemme joukkoomme innostavaa, ratkaisukeskeistä, sote -toiminnasta kiinnostunutta ja laajasti IT:tä ymmärtävää osaajaa! 

Keski-Uudenmaan sotessa työskentelee reilu 3600 ammattilaista ja tulevaisuuden hyvinvointialueella työskentelee lähes 4 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista, joista noin 50 on tietohallintoon erikoistunutta henkilöä.

Tehtävässä vastaat kuntayhtymän ratkaisutoimistossa asiakastarpeista syntyneiden tarpeiden ratkaisusuunnittelusta ja ratkaisuihin liittyvästä kokonaisarkkitehtuurista. Asiakastarpeet voivat liittyä esimerkiksi yksikön omaan kehittämiseen, digikehittämiseen tai prosessin pullonkaulojen ratkaisuun. Lisäksi vastaat automaatiotiimistä, jossa kehitetään kuntayhtymän automaatiota eri teknologioita hyödyntäen. Työssäsi tuet asiantuntijan roolissa kuntayhtymän projekteja ja kehittämistä. Tarvittaessa kykenet toimimaan myös IT-projektipäällikön roolissa. Tehtäväalueesi pitää sisällään myös laaja-alaisen kyvyn hallita markkinoilta löytyvää tarjontaa. 

Työskentelet yhteistyössä ICT-kehittämispäälliköiden kanssa ja tehtäviisi sisältyy myös asiakastapaamisia. Työskentely tapahtuu ilman hallinnollisia rajoja moniammatillisissa tiimeissä. 

Edellytämme sinulta riittävää kokemusta tehtäväkentästä sekä suomen kielen hyvää ja englannin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Edellytämme myös:

  • Innostunutta ja aktiivista kehittämisotetta sekä kykyä soveltaa uusia ratkaisuja
  • Automaation kehittämisosaamista
  • Integraatio-osaamista
  • Moniammatillisia toimintavalmiuksia
  • Vähintäänkin taktisen tason ajattelua
  • Kykyä hahmottaa syy-seuraus-suhteet

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla vahvaa ratkaisuorientaatio, laaja-alaista käsitystä teknologioista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista, vahvaa kehittävää työotetta sekä palveluasennetta ja halua kehittää itseäsi. Toivomme Sinulta myös sujuvia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kykyä nopeatempoiseen työhön.

Me puolestaan tarjoamme Sinulle vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet, moniammatillisen työympäristön sekä ketterän ja päätöksentekoon pystyvän työyhteisön. Kuntayhtymä mahdollistaa joustavan, paikasta riippumattoman työn, laajan työterveyshuollon sekä näköalapaikan sote-maailmassa.

Palvelussuhteen tietoja:

  • vakituinen työsuhde alkaen 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan
  • Palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka on 4646,40 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätiedot antaa tietohallintopäällikkö Hanna Downton, p. 050 497 2498, hanna.downton@keusote.fi

Hakuaika päättyy 23.12.2021 klo 15.00.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 9.12.2021 - 23.12.2021
Sijainti: Hyvinkää
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/keski-uudenmaan-sote-kuntayhtyma/ratkaisu-ja-automaatiopaallikko-it-palvelut/1355595/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä