Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Raportoinnin asiantuntija, Millog Oy Tampere tai Riihimäki

post_image

RekryilmoitusEtsimme Millogille 

RAPORTOINNIN ASIANTUNTIJAA

kumppanuuden palveluiden tiimiin vakituiseen työtehtävään. Tehtävässä voit työskennellä Tampereella tai Riihimäellä, kumpi vain sopii sinulle paremmin. Työskentelet suunnittelupäällikön johtamassa asiantuntijoiden tiimissä, jossa vastaat omasta osa-alueestasi.

Työssäsi toimit kumppanuuden palveluiden raportoinnin, masterdatan hallinnoinnin ja datan analysoinnin parissa. Lisäksi osallistut raportoinnin kehitystyöhön yhdessä tiimin kanssa. Päivittäisinä työvälineinä hyödynnät Excelin ja muiden Office-ohjelmistojen lisäksi SAP-toiminnanohjausjärjestelmää ja raportointityökaluna on käytössä SAP BI.

Toimenkuvaasi kuuluu kumppanuuden palveluiden: 

  • Sisäisten raporttien ja asiakasraporttien tuottaminen
  • Masterdatan ylläpito 
  • Vyörytysten toteuttaminen ja vyörytyssääntöjen päivittäminen 
  • Raportoinnin ja SAP-tietojen oikeellisuuden tarkastus ja valvonta
  • Lisäksi osallistuminen raporttien ja raportoinnin kehitystyöhön yhdessä tiimin kanssa

Sinulla on tehtävässä toimimista tukeva korkeakoulututkinto (esim. AMK/yliopisto) ja olet työskennellyt aikaisemmin raportointitehtävien ja datan hallinnan parissa. Taustasi voi olla esimerkiksi sisäisen laskennan puolelta, BI- tai ERP-asiantuntijatehtävistä tai muista vastaavista tehtävistä, joissa olet analysoinut tietomassoja ja tuottanut raportteja eri sidosryhmien toiminnan ja päätöksenteon tueksi. 

Tehtävässä onnistumista tukee analyyttinen ja visuaalinen ajattelukyky, joiden avulla kykenet tulkitsemaan sisältöjä, tunnistamaan poikkeamia suuresta massasta sekä visualisoimaan tietoa. Lisäksi tarvitset sujuvat IT-taidot, kuten hyvän Excel- ja ERP-järjestelmäosaamisen. 

Sinulla on valmiudet ymmärtää toimintaympäristöömme liittyviä kokonaisuuksia ja halu rakentaa asiakaslähtöisellä toimintatavalla pitkäjänteistä kumppanuutta. 

Töissä Millogilla 

Millog tarjoaa kannustavan työyhteisön tuen sekä vastuullisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista ja kehittämään sitä edelleen. Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. 

Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuutta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä

Lisätiedot & hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Heidi Ellonen, puh. 040 315 7735 / etunimi.sukunimi@millog.fi. Heidin tavoitat perjantaisin kello 10-12 hakuajan aikana.

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 3.4.2022 mennnessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka. www.millog.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 11.3.2022 - 3.4.2022
Sijainti: Riihimäki, Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/millog/raportoinnin-asiantuntija-millog-oy-tampere-tai-riihimaki/1461982/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä