Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektipäällikkö/ tiedonhallinnan asiantuntija Smart City -palveluihin

post_image

RekryilmoitusSitowisen Digitaaliset ratkaisut -liiketoiminta-alueen erityisosaamista ovat rakennetun ympäristön ja suunnittelun asiantuntija- ja digiratkaisut. Teemme digipalveluita ja konsultointia liittyen rakennetun ympäristön, väylien ja hankkeiden tiedonhallintaan, tiedolla johtamiseen ja älyinfran kehittämiseen. 

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sinulle BIM on päivänselvää, tunnistat GIS -lyhenteen etkä pelkää käyttää suunnittelu- ja mallinnus­ohjelmistoja ja erilaisia tietovarastoratkaisuja.

Kaikki tekemisemme nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden ennakkoluulottomaan hyödyntämiseen. Se on kykyä kohdata ja kuunnella, oivaltaa ja uskaltaa.

Nyt haemme joukkoomme projektipäällikköä tiedonhallinnan asiantuntijatehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat mm. tiedonhallinnan asiantuntijan tehtävät sekä kehittää Sitowisen omia palvelualustoja hankkeiden työkaluiksi. 

Tulevat työtehtäväsi liittyvät oman osaamisesi mukaan suunnittelu- ja rakentamishankkeiden tietomallinnuksen ja tiedonhallinnan koordinointiin, fasilitointiin ja asiantuntijatyöhön asiakasprojekteissamme. Toivomme, että sinulla on takana jo muutaman vuoden työkokemus tietomallipohjaisen suunnittelun ja tiedonhallinnan parista ja olet ollut mukana väylä- ja/tai kaupunkihankkeiden tiedonhallinta- ja/tai tietomallikoordinaattoritehtävissä. 

Tunnet alan tietomallipohjaisen suunnittelun käytännöt, ohjeistukset ja olet valmis kehittämään ja innovoimaan uusia toimintatapoja. Osaat soveltaa tai käyttää alan keskeisimpiä tiedonhallinnan teknologioita ja ohjelmistoja. 

Toivomme, että sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot, olet valmis uuden oppimiseen ja positiivinen ote tekemiseen. Olet innovatiivinen ja valmis kehittämään alan toimintamalleja yhdessä työkavereiden ja asiakkaan kanssa.

Meillä pääset osallistumaan Suomen merkittävimpien infrahankkeiden ja kaupunkisuunnittelun tiedonhallinnan tehtäviin, joiden parissa et taatusti tylsisty. Kollegasi työskentelevät ympäri Suomen useilla eri Sitowisen toimistoilla: Espoossa, Turussa, Tampereella, Salossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Kotkassa ja Kouvolassa. Näiden lisäksi Sitowisellä on toimistoja muillakin paikkakunnilla, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä sijainnista riippumatta.

ODOTUKSIA JA ASIOITA, JOITA ARVOSTAMME

 • Kokemus tiedonhallinnan asiantuntijan ja/tai tietomallikoordinaattorin tehtävistä
 • Tiedonhallintasuunnitelmien ja tietomalliohjeiden laatiminen
 • Suunnittelukokemus tai suunnitteluhankkeiden hyvä tuntemus
 • Ohjelmistokokemusta suunnittelu- ja mallinnusohjelmista 
 • Kokemus erilaisista 3D-suunnitteluaineistoista ja/tai kaupunkimalleista tai esittely-/pelimoottorimalleista
 • Olet kiinnostunut digikaksosista luomassa tulevaisuuden älykkäitä kaupunkeja
 • Ymmärrys paikkatietoteknologioista, -aineistoista ja -ohjelmistoista 
 • Hyvä kirjallinen ilmaisu
 • Tunnet YIV:n, mutta hieman myös talonrakennushankkeiden tietomallikäytäntöjä
 • Organisointikykyä hallita ja koordinoida useita samanaikaisesti käynnissä olevia projekteja
 • Halua ja innostusta kuunnella asiakkaitamme sekä tukea ja auttaa heitä oman ja muiden tiimiläisten osaamista hyödyntäen.
 • Hyviä tiimityöskentely ja kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
 • Kykyä huolehtia tiimin yhteispelistä ja hyvinvoinnista
 • Positiivista otetta – ilon kautta onnistumiseen!

TARJOAMME

 • Mielenkiintoisia ja haastavia tiedonhallinnan asiantuntijatehtäviä merkittävissä tie- ja ratahankkeissa sekä kaupunkiympäristöjen monialahankkeissa 
 • Alan parhaat ohjelmistot ja teknologiat
 • Olla osa tiimiä, joka kehittää Louhi- ja Aura-palveluja hankkeiden tiedonhallintaan, visualisointiin ja digikaksosiin sekä erilaisiin XR -teknologioihin. 
 • Koulutusta projektipäällikkötehtäviin
 • Kattavan ja monipuolisen asiantuntijaverkoston ympäri Suomea
 • Sisäisiä kehityshankkeita
 • Asiantuntijakonsultointia
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työtehtäviin

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme.

Pidämme huolta omistamme – ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Olemme erityisen ylpeitä Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen monipuoliset työtehtävät ja Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä kiltatoiminta. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas-, työmatka- ja puhelinedulla sekä liikunta- ja virkistyseduilla.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti! Hae paikkaa viimeistään 13.3.2022.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Jarkko Männistö puh. +358 50 579 0579 tai sähköpostitse jarkko.mannisto@sitowise.com sekä Hannu Lammi puh. +358 50 394 7179 tai sähköpostitse hannu.lammi@sitowise.com  

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. 

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 14.2.2022 - 13.3.2022
Tarkennettu
sijainti:
Useita paikkakuntia
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/projektipaallikko-tiedonhallinnan-asiantuntija-smart-city-palveluihin/1429699/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Ohjelmisto-osaajia / jatkuva haku

Hakuaika: 21.10.2021 - 4.7.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Android, C, +6 muutaC++, Java, Python, Linux, Windows, IT

Sijainti: Oulu

job_image

Rekryilmoitus Testausasiantuntija / Operations, Tampere

Hakuaika: 26.4.2022 - 22.5.2022

Patria  on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Ohjelmistokehitys, Java, +3 muutaJavascript, Python, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Embedded Linux -suunnittelijoita / Jatkuva haku

Hakuaika: 3.5.2022 - 7.11.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, C, C++, +2 muutaLinux, IT

Sijainti: Oulu

job_image

Rekryilmoitus SENIOR MANAGER (DATA MANAGEMENT), PATRIA GROUP

Hakuaika: 9.5.2022 - 24.5.2022

Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: Dokumenttien hallinta, Tietoliikennepalvelut, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Chief Information Officer (CIO)

Hakuaika: 12.5.2022 - 29.5.2022

Oilon is a family-owned, global energy and environmental technology company, founded in 1961. Oilon specializes in environmental ..

Osaamisalueet: Tietohallinto, It-infrapalvelut, IT

Sijainti: Lahti

job_image

Rekryilmoitus Software Developers

Hakuaika: 18.5.2022 - 5.6.2022

Veikkaus creates joy through games. We provide great experiences and top-notch games, but not at any cost. We foster the joy of ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Java

Sijainti: Helsinki

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä