Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektipäällikkö – TECH

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Veikkauksella työskentelee monipuolisia peli- ja techalan ammattilaista kuten palveluarkkitehteja, ohjelmistokehittäjiä, digitaalisen markkinoinnin osaajia, data scientisteja, ja laatuasiantuntijoita. Veikkauksen oman pelistudion väki luo ja kehittää uusia pelejä ja pelaamisen innovaatioita.

Projektipäällikkö – TECH

Sykkiikö sydämesi projektityölle? Iloitsetko onnistumisesta yhdessä tiimisi kanssa? Tunnistatko itsesi sanoista johdonmukainen, tavoitteellinen, vastuuntuntoinen ja innostava?

Veikkauksen Peli- ja yritysteknologiat toiminnossa (TECH) sijaitsevan projektitoimiston kokeneiden projektiammattilaisten porukka tuottaa projektipäällikköpalveluita monenlaisiin strategisiin projekteihin ja hankkeisiin, joissa on vahva teknologiapainotus. Projektimme sijoittuvat muun muassa järjestelmäkehityksen, peli- ja tuotekehityksen, tiedolla johtamisen, integroinnin, kyberturvan sekä infrastruktuurin alueille.

Nyt haemme joukkoomme kokenutta projektipäällikköä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Projektipäällikkönä pääset johtamaan vastuullasi olevia työkokonaisuuksia alusta loppuun asti. Vastaat projektin liiketoiminnallisten ja laadullisten vaatimusten täyttymisestä yhdessä projektitiimin ja projektin omistajan kanssa Veikkauksen kehitysprosessia ja projektimallia projektikohtaisesti soveltaen. Meillä et jää tehtävässäsi yksin, työyhteisömme tuki on vahva. Jaamme osaamistamme ja sparraamme mielellämme toisiamme. 

”Ilmapiiri ja fiilis on meillä tosi mukava ja leppoisa. Vaikka on kiire, se ei näy tekemisessä stressinä tai kireytenä. Projektien deadlinet eivät tietenkään saa joustaa, mutta kiirettä ei täällä lietsota. Jos minulla esimerkiksi on kysymyksiä, kollegoilla on aikaa vastata niihin.”

                                         Jarkko, projektipäällikkö 

Veikkauksella projektipäällikön tehtäviin kuuluvat muun muassa projektitiimin ohjaaminen, kustannusten seuranta ja -hallinta, riippuvuuksien- ja riskienhallinta, ohjausryhmätyöskentely, viestintä ja sidosryhmäyhteistyö sekä työn sujuvan etenemisen varmistaminen. Lisäksi projektipäällikkömme osallistuvat projektiin liittyviin hankintoihin ja kilpailutuksiin. 

Odotamme sinulta

 • intoa ja paloa johtaa vastuullasi olevia projekteja päämäärätietoisesti ja tuloksellisesti
 • projektinhallinnan parhaiden käytänteiden tuntemusta sekä kokemusta ketterien menetelmien käytöstä projektityössä
 • osaamista ja näyttöjä laajojen kehitysprojektien suunnittelusta, määrittelystä ja laadukkaasta läpiviennistä vähintään viiden vuoden ajalta
 • modernien ohjelmistokehitysmenetelmien tuntemusta sekä arkkitehtuuriosaamista
 • kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, tunnistaa ja hallinnoida riskejä ja riippuvuuksia sekä tuottaa laadukasta tilannekuvaa
 • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja joukkuepelaajan asennetta
 • taitoa viestiä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi 
 • halua kehittyä ammatillisesti ja oppia uutta

Lisäksi arvostamme

 • rahapelialan tuntemusta
 • työkokemusta kansainvälisessä toimintaympäristössä
 • asiakaslähtöistä ajattelua ja ymmärrystä asiakasarvon tuottamisesta
 • fasilitointimenetelmäosaamista
 • kokemusta julkisesta hankinnasta sekä viranomaisyhteistyöstä
 • projektijohtamisen sertifikaatteja

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Voit lukea meistä, työsuhde-eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä. Työskentelemme hybridimallilla, joten saat molempien työskentelytapojen parhaat puolet. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

 Kiinnostuitko? Mahtavaa! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 21.4.2024. Huomioithan, että huomioimme rekrytointiprosessissa ainoastaan rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Competence Team Manager Anuriikka Luotola sähköpostitse etunimi.sukunimi@veikkaus.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 3.4.2024 - 21.4.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/projektipaallikko-tech/2804345/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä