Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, SYSTEMS AND INTEGRATION, TAMPERE

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.  

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com 

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Haemme nyt Systems & Integration -yksikköön Tampereelle tutkajärjestelmien projektien ohjaksiin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan vaativien järjestelmäprojektin johtamisesta.

Noin kolmenkymmenen hengen PCL Systems -ryhmämme koostuu kovan luokan osaajista, jotka kehittävät MUSCL-passiivitutkatuotettamme vaihtelevien toimitus-, tuotekehitys- ja tutkimusprojektien muodossa. Tarjoamme uniikin mahdollisuuden päästä kuskin paikalle joko isojen asiakasprojektien tai omien tuotekehitysprojektien peräsimessä – osaamisesta, kiinnostuksesta ja tilanteestamme riippuen!

Kehittämämme järjestelmät ovat nykyaikaisin teknologioin tehtyjä kokonaisuuksia, sisältäen kaikki järjestelmän osa-alueet antenneista laajan signaalilaskennan läpi käyttöliittymään saakka.

Kurkkaa esittely MUSCL -tuotteesta täältä: 

Oletko etsimämme osaaja?

Tehtävässä pärjää parhaiten kokenut, mahdollisesti jo sudenkuoppiin astunut, myös kantapään kautta oppia kartuttanut projektipäällikkö. Erityisen innoissamme olemme, jos sinulla on toimialan tuntemusta, mutta oleellisempaa on aiempi kokemus isojen asiakasprojektien johtamisesta.

Ymmärrät projektin talouden lainalaisuudet projektimallista riippuen. Osaat kuunnella ja ohjata oman tiimimme lisäksi asiakassuhdetta, tarvittaessa haastavien tilanteidenkin yli. Kaikesta tästä selviydyt avoimella, sosiaalisella ja positiivisella asenteella – vahvaa paineensietokykyä ja resilienssiä unohtamatta.

Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ohjelmistojen osuus tuotteessamme on merkittävä, joten hyödyt varmasti ohjelmistoprojektin sielunmaiseman ymmärtämisestä. Kokemus SAFen käytäntöjen soveltamisesta nopeuttaa arkeemme sujahtamista.

Projektipäällikkönä varmistat tiimisi onnistumisen ja suorituskykyisen tuotteemme menestymisen. Seurauksena kannattava projekti ja tyytyväinen asiakas.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?   

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haku on auki 1.12.2022 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Enni, enni@porkkanajakeppi.fi, soittoajat 15.11. klo 9 – 10:30, 23.11. klo 14 – 15:30 sekä 28.11. klo 9 – 10:30 p. 040 630 8125. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 10.11.2022 - 1.12.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/projektipaallikko-systems-and-integration-tampere/1839449/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä