Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektipäällikkö, Ropo Capital Oy

post_image

RekryilmoitusKetä etsimme?

Projektipäällikkönä tavoitteenasi on varmistaa korkea asiakastyytyväisyys sekä projektien liiketoiminnallinen hyödyllisyys. Viet järjestelmäprojektit läpi laadukkaasti ja tehokkaasti käyttäen Ropon projektimallia ja toimit samalla asiantuntijaroolissa eri sidosryhmien suuntaan. Pääasiallinen tehtäväsi on suunnitella ja hallinnoida projekteja tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, kumppaneiden sekä sisäisten sidosryhmien kanssa. Vastuullasi on projektien toteuttaminen taloudellisten, teknisten ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi rooliisi kuuluu olennaisesti projektien suunnittelu, raportointi, seuranta, määrittelyt, testaus sekä dokumentointi.

Mitä odotamme?

Sinulla on kyky hoitaa vaativia kokonaisuuksia joskus tiukoissakin aikatauluissa. Hahmotat eri projektien ja projektivaiheiden riippuvuudet sekä tunnistat mahdolliset riskit. Aikaisempi kokemus projektien parissa työskentelystä auttaa menestymään tehtävässä. Ennen kaikkea arvostamme oppimishaluista ja sinnikästä asennetta. Reskontranhoitoon, luotonhallintaan tai informaatiologistiikkaan liittyvä tuntemus sekä aiempi asiakasrajapintatyöskentely luetaan eduksi. Onnistut tehtävässä, mikäli sinulta löytyy tarkkuutta ja tunnollisuutta sekä päämäärähakuista ja asiakaskeskeistä työotetta. Olet joukkuepelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, paineensietokykyä ja rohkeutta oppia uutta.

Mitä tarjoamme?

Työskentelet vakituisessa työsuhteessa mielenkiintoisten projektien parissa. Pääset kehittämään projektinhallintataitojasi sekä liiketoiminnallista ja teknistä osaamistasi kansainvälisessä ympäristössä ammattitaitoisten ja asiantuntevien kollegoiden kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu kattava paketti erilaisia henkilöstöetuja sekä määrätietoinen ja motivoitunut työyhteisö, jossa vallitsee vahva tekemisen meininki!

Tunnistitko itsesi?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 21.8.2022. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Jyri Leinonen arkisin klo. 8-16 välillä, puh. 044 756 9601.

Haku alkaa 4. elokuuta 2022 ja päättyy 21. elokuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Tarjoamme

  • Henkilöstötapahtumat
  • Etätyömahdollisuus
  • Kattava työterveys
  • Työkykyvakuutus
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Pysäköintimahdollisuus
  • ePassi-lounasetu
  • Henkilöstöliikuntaa
  • Taukovirvokkeet
  • Huikeat työkaverit

Ropo Capital

Ropo on kasvava ja kansainvälistyvä organisaatio, jossa keskitytään laskun elinkaaripalveluiden tarjoamiseen ja kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa omaa teknologiaa hyödyntäen.

Meillä työskentelee yhteensä lähes 400 liiketalouden ja teknologian ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa.

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme. 

Pinterest
Ropo Capital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 4.8.2022 - 21.8.2022
Sijainti: Kuopio
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/projektipaallikko/Zxv7Xm

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Ropo Capital kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Projektinhallinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Aineistonhallinta
Integraatiot
Maksaminen

Toimialakokemus

IT

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä