Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektipäällikkö (product owner), Digi ja asiakkuudet

post_image

RekryilmoitusMe Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Haemme nyt joukkoomme digipalveluiden projektipäällikköä (product owner) vakituiseen työsuhteeseen Digi ja asiakkuudet -yksikköön. 

Projektipäällikkönä tulet työskentelemään aluksi Eräluvat-kokonaisuuden uudistuksen toteutuksen parissa. Vastaat käytännössä uudistuksen koordinoinnista, etenemisestä ja raportoinnista sekä toimit vastuuhenkilönä toimittajan ja tilaajan välillä. Olet uudistettavan kokonaisuuden tuoteomistaja ja apunasi sinulla on organisaatiostamme koottu osaava projektiryhmä. Eräluvat-kokonaisuuden uudistusprojekti on käynnistymässä ja se on tarkoitus saada tuotantokäyttöön vuoden 2022 loppuun mennessä. Panostamme voimakkaasti digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja tässä tehtävässä olet tärkeässä roolissa eräilyn ja luonnon digitaalisten palvelujen sekä asiakaskokemuksen kehittämisessä uudessa Digi- ja asiakkuudet -yksikössä. Tehtävän toimipaikka on neuvoteltavissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, tuloksellisia näyttöjä laajoille käyttäjäryhmille suunnattujen digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä sekä vähintään kolmen vuoden työkokemuksesta vastaavista tehtävistä. Sinulla on ketterä ja ratkaisukeskeinen ajattelutapa, erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä käytännön kokemusta ketteristä menetelmistä. 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn luontoteemojen parissa ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden älykkäitä digipalveluja yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Digipalvelujen projektipäällikkönä työskentelet mukavassa ja osaavassa tiimissä kiinnostavien ja innostavien teemojen parissa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.11.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa digipalvelupäällikkö Jari Haarala, puh. 0408052414. Tavoitettavissa 25.10 klo 14-15 tai 1.11 klo 15-16 .

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 19.10.2021 - 7.11.2021
Sijainti: Oulu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/projektipaallikko-product-owner-digi-ja-asiakkuudet/1312873/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä