Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektipäällikkö, Millog Oy Pansio

post_image

RekryilmoitusHaemme Turun Pansion toimipaikalle

Projektipäällikköä

 

Millainen tehtävä sinua odottaa?

Olet tärkeässä roolissa merivoimien alusten toiminnallisuuksien kehittämisessä ja ylläpidossa. Toimit teknisellä osastolla projektien parissa, joihin kuuluvat tällä hetkellä uudisrakennushankkeet sekä olemassa olevan kaluston ylläpito ja kehittäminen. Työskentelet pääosin asiakasrajapinnassa sekä sisäisten sidosryhmien kanssa. 

 

Olisitko etsimämme osaaja?

Tehtävä edellyttää soveltuvaa insinöörin tutkintoa ICT-alalta. Eduksi katsotaan tila -ja tietoturvallisuuskokemus/osaaminen sekä projektiosaaminen.

Hakemallamme osaajalla on systemaattinen ajattelutapa ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Työskentelyotettasi kuvaa tavoitteellisuus sekä ratkaisukeskeisyys ja näet mahdolliset tielle tulevat haasteet uusina mahdollisuuksina. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat avainasemassa työssä menestymiseen. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia, hallitsemaan aikatauluja sekä kehittämään toimintatapoja ja malleja. Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP) on eduksi. Tehtävä edellyttää suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.

 

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Työsuhde-etujamme ovat muun muassa:

 • Kattavat työterveyshuollon palvelut
 • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 • ePassi Flex
 • Lounasetu
 • Koko henkilöstö tulospalkkion piirissä
 • Työsuhdepolkupyörä

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

 

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää Jari Kortelaiselta, puh. 040 315 7670 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@millog.fi

Jarin tavoitat seuraavina ajankohtina: 

 • Torstaina 11.8 klo 12-16 
 • Tiistaina 16.8 klo 8-13
 • Torstaina 25.8. klo 8-12
 • Maanantaina 19.8 klo 9-14
 • Tiistaina 30.8 klo 8-12

Uudet elämykset odottavat sinua Millogilla, joten kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 31.8.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

 

Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 9.8.2022 - 31.8.2022
Sijainti: Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/millog/projektipaallikko-millog-oy-pansio/1670244/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä