Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektipäällikkö joukkoliikenteen tehtäviin

post_image

RekryilmoitusÄlykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Sitowisen Digitaaliset ratkaisut -liiketoiminta-alueen erityisosaamista ovat rakennetun ympäristön ja suunnittelun asiantuntija- ja digiratkaisut. Teemme digipalveluita ja konsultointia liittyen rakennetun ympäristön, väylien ja hankkeiden tiedonhallintaan, tiedolla johtamiseen ja älyinfran kehittämiseen.

Haemme nyt joukkoomme projektipäällikköä joukkoliikenteen tehtäviin. Meitä sitowiseläisiä on monella eri paikkakunnalla ympäri Suomen, joten toimipaikallasi ei ole merkitystä. Voit sijoittua esimerkiksi Espooseen, Turkuun, Saloon, Jyväskylään, Ouluun, Tampereelle tai Kouvolaan. 

Tehtävässäsi edistät kestävää liikkumista monipuolisissa projekteissa. Me Sitowisessä autamme joukkoliikenteen suunnittelun eri vaiheissa, maankäytön ja liikennejärjestelmän sekä joukkoliikenteen teknologioiden suunnittelusta liikennöinnin kilpailuttamiseen saakka. Työtehtäväsi räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, mutta ne voivat kattaa esimerkiksi:

 • järjestämistapaselvitykset, hankintastrategiat ja hankintapalvelut kilpailutuskohteiden suunnittelusta aina sopimusten solmimiseen saakka
 • palvelutasosuunnitelmat, linjasto- ja liikennöintisuunnittelun
 • joukkoliikenteen tukijärjestelmien (lippujärjestelmät, taksajärjestelmät, maksujärjestelmät, informaatiojärjestelmät) teknologisen, toiminnallisen ja taloudellisen konsultoinnin
 • käyttövoimaselvitykset ja päästölaskennat
 • joukkoliikennestrategiat
 • joukkoliikenteen suunnittelun osana maankäytön ja liikennejärjestelmän suunnittelua
 • terminaalien, pysäkkien, ratojen ja muun joukkoliikenteen infrastruktuurin suunnittelun
 • matkaketjujen ja liityntäpysäköinnin suunnittelun
 • linja-auto-, raitiotie- ja rautatieliikenteet

Toivomme sinulla olevan takanasi jo runsaasti kokemusta alan tehtävistä. Sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot, olet valmis uuden oppimiseen ja positiivinen ote tekemiseen. Olet innovatiivinen ja valmis kehittämään alan toimintamalleja yhdessä työkavereiden ja asiakkaan kanssa. 

Meillä pääset osallistumaan Suomen merkittävimpien joukkoliikennehankkeiden tehtäviin, joiden parissa et taatusti tylsisty.

ODOTUKSIA JA ASIOITA, JOITA ARVOSTAMME

 • Vankka kokemus joukkoliikenteen tehtävistä
 • Hyvä kirjallinen ilmaisu
 • Organisointikykyä hallita ja koordinoida useita samanaikaisesti käynnissä olevia projekteja
 • Halua ja innostusta kuunnella asiakkaitamme sekä tukea ja auttaa heitä oman ja muiden tiimiläisten osaamista hyödyntäen
 • Hyviä tiimityöskentely ja kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
 • Kykyä huolehtia tiimin yhteispelistä ja hyvinvoinnista
 • Positiivista otetta – ilon kautta onnistumiseen!

TARJOAMME

 • Mielenkiintoisia ja haastavia joukkoliikennesuunnittelutehtäviä merkittävissä joukkoliikenteen ja henkilökuljetusten kehittämishankkeissa
 • Koulutusta projektipäällikkötehtäviin
 • Kattavan ja monipuolisen asiantuntijaverkoston ympäri Suomea
 • Sisäisiä kehityshankkeita
 • Asiantuntijakonsultointia
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työtehtäviin

ARKI SITOWISELLÄ

Tekemisemme erinomaisuus ja osaaminen on ihmisissä. Meillä olet luomassa tulevaisuuden liikkumista ja digitaalista maisemaa yhdessä alan parhaiden tyyppien kanssa, uusien teknologioiden parissa. Sitowiseläisenä et vain suorita työtehtäviä, vaan vaikutat aidosti yhteiskunnan kehitykseen ja sen suuntaan. 

Pidämme huolta omistamme – ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Olemme erityisen ylpeitä Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen monipuoliset työtehtävät sekä Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas-, työmatka ja puhelinedulla sekä liikunta- ja virkistyseduilla.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti! Hae paikkaa viimeistään 15.8.2021. Haastatteluja järjestetään aikataulun salliessa jo kesäkuussa ja jatkamme elokuussa lomakauden jälkeen.

Lisätietoja työtehtävästä (yhteydenottoajankohdat: 16.6 klo 9-12 ja 17.6 klo 11-13) antaa Maiju Lintusaari, puh. 050 571 5013 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@sitowise.com

Meillä lähes 1900 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Sitowise – The Smart City Company

www.sitowise.com

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 10.6.2021 - 15.8.2021
Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kouvola, Oulu, Salo, Tampere, Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/projektipaallikko-joukkoliikenteen-tehtaviin/1220025/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä