Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektipäällikkö

post_image
Rekryilmoitus

Projektipäällikkö,

Etelä-Pohjanmaan laajakaistakiihdytys -hanke

Projektipäällikön tehtävänä on toteuttaa Etelä-Pohjanmaan laajakaistakiihdytys -hankkeen käytännön toimia Etelä-Pohjanmaan alueella. Projektipäällikön tehtävänä on edistää nopeiden laajakaistayhteyksien rakentamista ja käyttöönottoa Etelä-Pohjanmaalla sekä hakea verkkojen toteutusmalleja alueille, joille niitä ei vielä ole rakennettu. Projektipäällikkö tekee yhteistyötä erityisesti kuntien, laajakaistaa rakentavien operaattoreiden sekä Leader-ryhmien kanssa. Projektipäällikkö tiedottaa valokuiturakentamisen etenemisestä Etelä-Pohjanmaalla sekä viestittää laajakaistan mahdollistamista palveluista mahdollisimman monin eri tavoin. Toteutus tehdään yhdessä alueen kehittämisestä ja verkkojen rakentamisesta vastaavien tahojen kanssa.

Etelä-Pohjanmaan laajakaistakiihdytys -hankkeen päätavoitteena on edistää nopeiden, vähintään 100 Mbit/s –laajakaistayhteyksien rakentamista ja sitä kautta tukea elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, edistää asukkaiden mahdollisuuksia digitaalisten palveluiden käyttöön sekä parantaa etätyömahdollisuuksia erityisesti haja-asutusalueilla.

Edellytämme:

Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, yhteistyökykyä ja viestintäosaamista. Ajokortti on välttämätön.

Arvostamme:

Tiimityöskentelytaitoa, kokemusta hankkeiden toteutuksesta ja taloushallinnasta sekä kokemusta laajakaistaverkkojen ja sähköisten palvelujen suunnittelusta sekä niiden toteuttamisesta.

Lisätietoja:

Lisätietoja antavat suunnittelujohtaja Antti Saartenoja puh. 050 347 9845, antti.saartenoja@etela-pohjanmaa.fi ja suunnitteluinsinööri Jani Palomäki, puh. 040 688 3187, jani.palomaki@etela-pohjanmaa.fi

Muut tiedot:

Projektipäällikön työsuhde kestää 1.6.2021 – 31.5.2022 ja sen jatko on mahdollinen. Tehtävä täytetään, mikäli hanke saa rahoituksen. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES työehtosopimuksen mukaisesti. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa ja työsuhteen aloituspäivästä on mahdollista tarvittaessa sopia. Työsopimuksessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Etelä-Pohjanmaan liiton kirjaamoon tiistaihin 6.4.2021 klo 15.00 mennessäkirjaamo@etela-pohjanmaa.fi. Sähköinen hakemus lähetetään ilman liitteitä.

Postitse lähetettävä hakemus liitteineen osoitetaan Etelä-Pohjanmaan liiton kirjaamoon ja lähetetään osoitteeseen: Etelä-Pohjanmaan liitto, PL 109, 60101 Seinäjoki

Hakemusten tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Etelä-Pohjanmaan liitto

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 23.3.2021 - 6.4.2021
Sijainti: Seinäjoki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/etela-pohjanmaan-liitto/projektipaallikko/1159124/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä