Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Projektipäällikkö

RekryilmoitusSoulCore on ohjelmistotalo, joka tarjoaa ylivertaista tuottavuutta liiketoiminnan sovellusten ja ydinjärjestelmien toteuttamiseen. Digitalisoimme asiakkaiden prosessit tyylikkäiksi ja helppokäyttöisiksi pilvipalveluiksi. Toimitamme palvelut ja projektit aina ajallaan, tyytyväisillä loppukäyttäjillä ja selkeällä lisäarvolla asiakkaalle. 

Erottaudumme muista alan toimijoista oman sovellustuotantomallimme ansiosta, joka mahdollistaa asiakastoimituksien nopean aikataulun, tarpeita vastaavan järjestelmän sekä korkean laadun.

Tehtäväsi

Olet luomassa visioista konkreettisia digitaalisia pilvipalveluita asiakkaillemme ja viemässä toteutushankkeita määrätietoisesti ja onnistuneesti maaliin. Projektipäällikkönä pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi, tekemään työtäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Johdat projektin toteutustiimiä, koordinoit eri osapuolia ja olet mukana koko projektikaaren ajan, aina myyntivaiheesta alkaen. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja mukanasi työn toteuttamisessa ovat talon huippuasiantuntijamme. Kehität myös jatkuvasti tiimisi työskentelytapoja, ja kannat vastuuta tiimin sekä projektin menestymisestä.

Osaamisesi

Sinulla on vahva kokemus ja näyttö projektihallinnasta, erityisesti IT-projektien johtamisesta. Odotamme, että sinulla on asiakaslähtöinen ja aktiivinen asenne uuden kehittämiseen sekä osaat johtaa ihmisiä kohti yhteistä tavoitetta. Olet proaktiivinen, järjestelmällinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Projektipäällikkönä toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joten työ vaatii hyviä viestintätaitoja suomen kielellä ja tulet toimeen myös englannin kielellä. Osaamisesi lisäksi etsimme tiimiimme sopivaa persoonaa, joka osaa perustellusti tuoda näkemyksiään esille päivittäisessä työssä.

Tarjoamme

Meillä pääset osaksi kannustavaa ja välittävää työyhteisöä sekä työskentelemään yhdessä taitavien ja kokeneiden ammattilaistemme kanssa. Talostamme löytyy sparraajia ja osaamista moneen lähtöön, joten tulet saamaan mahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseen mielenkiintosi mukaan.

Kiinnostuitko?

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 3.2.2020. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme ja?täytämme paikan heti?sopivan hakijan löydyttyä.

Pinterest
SoulCore Oy

Tietoja

Hakuaika: 17.1.2020 - 3.2.2020
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere
Linkki: https://ura.soulcore.fi/jobs/805266-projektipaallikko

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii SoulCore kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Toimialakokemus

IT

SoulCore Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin SoulCore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Autonrenkaat vaihtoon robotin avulla? Amerikkalainen startup rakentaa rengasrobottia
Low-code digitaalisen transformaation mahdollistajana - uuden sovelluksen kehitys jopa viikossa
UnSeen Labsissa uudet innovaatiot muuttuvat liiketoiminnaksi