Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektipäällikkö

post_image
Rekryilmoitus

Etsimme alan kokemusta omaavaa projektipäällikköä 

Projektipäällikön työssä vastaat koko projektin kokonaisuudesta. Työnkuva on erittäin monipuolinen ja tulee tarjoamaan mielenkiintoisia sekä joskus hankaliakin haasteita. 

Omalla työlläsi poistat häiriöitä ja esteitä sekä mahdollistat devaajien ja designerin sujuvan työn. Työskentely tapahtuu asiakasrajapinnassa yhdessä muun tiimin kanssa. Huolehdit siitä, että oikeita asioita tehdään oikealla tavalla ja sovittuna aikana. Kokonaisuus pitää sisällään myös resursoinnin, aikataulun, budjetin ja laskutuksen.

Tulet työskentelemään asiakkuustiimissä. Asiakkuustiimi, jossa jokainen on tasavertainen, kuuluu sinun lisäksi kourallinen devaajia ja designerin. Työskentelet myös osana projektipäällikkötiimiä, josta saat tukea ajoittaisten tulipalojen sammutteluihin.

Toivomme että sinulta löytyy osaamista: 

 • aikataulun ja budjetin seuranta ja hallinta
 • vaatimusmäärittely ja vaatimusten hallinta
 • ketterien menetelmien tuntemus
 • hyvää paineensietokykyä

Työssä menestymisen kannalta toivomme myös, että 

 • omaat teknistä ymmärrystä verkko- ja mobiilipalveluista
 • pystyt pitämään useamman langan käsissä samanaikaisesti
 • pysyt ajan tasalla omista projekteistasi sekä osaat ennakoida muuttuvia olosuhteita
 • kestät keskeytyksiä
 • sinulla on itsenäinen työskentelyote
 • haluat tuottaa asiakkaalle lisäarvoa auttamalla asiakasta löytämään parhaat ratkaisut heidän ongelmiinsa
 • sinulta löytyy pilkettä silmäkulmasta ja avoimuutta
 • omaat hyvät vuorovaikutustaidot 

Rekrytointi on aina kahden kauppa ja meilläkin on paljon annettavaa sinulle 

Meillä työajat ovat joustavat ja ymmärrämme, että elämään kuuluu muutakin kuin työ. Kannustamme etätyöhön, mutta kokemuksemme mukaan, projektipäällikön työ onnistuu parhaiten toimistolta käsin. Tarjoamme etuja jotka tukevat sinun hyvinvointia niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Meillä työskennellään moderneilla tekniikoilla ja edelleen kehitetään omaa osaamista niin mentoroinnin, koulutusten kuin seminaarienkin muodossa.

Matalaorganisaatiorakenteen ansiosta jokainen työntekijä on avaintekijä ja sinulla on avaimet vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja tehdä itse omaan työhösi liittyvät päätökset. Omien vahvuuksien ja kiinnostusten mukaan meillä pääset vaikuttamaan myös koko firman toimintaan.

Olemme rento ja huumorintajuinen porukka, jossa jokaista arvostetaan omana itsenään. Viihdymme yhdessä myös vapaa-aikana muun muassa lajikokeiluiden kuin peli-iltojen merkeissä. Palkkahaitarimme kyseiseen paikkaan on 3000€ - 4500€/kk + edut. 

Lähde mukaan työskentelemään mielenkiintoisissa, vaihtelevissa ja haastavissa projekteissa! 

Klikkaa itsesi sivuillemme ja lähetä hakemus! Mikäli sinulle on kysyttävää tai haluat kuulla lisää Geniemillä työskentelystä, voit soittaa tai laittaa viestiä meidän HR Leadille. Essin tavoittaa numerosta 0504368626. 

Rekrytointiprosessiin osallistuvat meidän kaikki projektipäällikkömme, jotka näkyvät kuvassa, sillä meille on ensisijaisen tärkeää löytää tiimiin sopiva persoona.

Pinterest
Hion Digital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 9.8.2019 - 23.8.2019
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.geniem.fi/rekry/Projektip%C3%A4%C3%A4llikk%C3%B6/23/
Yhteydenotto: essi.wack@geniem.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Hion Digital kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Toimialakokemus

IT

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä