Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektipäällikkö

post_image
Rekryilmoitus

Etsimme uutta projektipäällikköä Avoin.Systemsille!

Onko sinulla kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä, kaupallisen tai IT-alan koulutus sekä kokemusta projektien johtamisesta? Etsimme juuri sinua Avoin.Systemsin uudeksi projektipäälliköksi!

Tässä tehtävässä tulet toimimaan projektipäällikkönä ERP-projekteissa. Ratkaisumme pohjautuvat avoimen lähdekoodin Odoo-järjestelmää. Odoo on maailman käyttäjäystävällisin toiminnanohjausjärjestelmä, joka ilahduttaa käyttökokemuksellaan.

Projekteissa pääset johtamaan asiakkaidemme tärkeimpien järjestelmien käyttöönottoa myynnistä ja CRM:stä varastojen ja talouden hallintaan. Rakennamme myös WooCommerce-kauppoja, joten meillä pääset kehittämään myös verkkokauppaosaamistasi!

Työtehtäväsi koostuu ensisijaisesti projektien johtamisesta, asiakasviestinnästä sekä tiiviistä projektityöskentelystä yhdessä muun tiimimme kanssa. Haemme motivoitunutta, aikaansaavaa ja ratkaisukeskeistä tiimipelaajaa, joka ei pelkää tarttua haasteisiin. Tarjoamme kehittyvän työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sekä sisäisiin prosesseihin että asiakastyöhön.

Tärkeimmät työtehtävät

 • Projektien vaatimusmäärittely ja konsultointi
 • Resursointi, aikataulutus ja projektin kokonaisuuden hallinta
 • Asiakkaan toiveiden yhteensovittaminen teknisten ja taloudellisten realiteettien kanssa
 • Raportointi ja projektien kannattavuuden varmistaminen
 • Asiakastapaamiset ja asiakkaiden kouluttaminen
 • Asiakasviestintä
 • Tiimin vetovastuu
 • Asiakaspalvelun ja myynnin tuki

Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva koulutustausta ja aikaisempaa kokemusta projektityöskentelystä sekä jonkin verran kokemusta IT:n parissa työskentelystä, joko työelämästä tai opinnoista. Sinulla on kyky hallita laajoja kokonaisuuksia, mutta pystyt myös työskentelemään systemaattisesti ja tarkasti.

Tässä toimenkuvassa tulet tekemään laajasti yhteistyötä eri ihmisten kanssa, joten sinulta vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa viestintää. Lisäksi toivomme, että sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä ja ymmärrys niiden toiminnasta.

Näitä asioita odotamme hakijoilta:

 • Aiempaa kokemusta projektityöskentelystä
 • Tehtävään soveltuva korkeakoulutusta
 • Aiempaa työkokemusta IT-alalta tai -korkeakouluopinnoista
 • Kykyä ymmärtää liiketoimintaprosesseja ja –käsitteitä
 • Hyvä organisointikyky, pystyt edistämään useita samanaikaisia asiakasprojekteja
 • Hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisu suomeksi ja englanniksi
 • Pystyt työskentelemään oma-aloitteisesti

Eduksi katsotaan:

 • Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä
 • Kokemusta asiakkuudenhallinnasta
 • Kokemusta taloushallinnosta ja ketteristä toteutusmenetelmistä

Mitä, missä, milloin?

Aloitus: Mahdollisimman pian tai sovittavissa

Työmäärä: Kokoaikainen (37,5 h / vko)

Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

Palkka: Sopimuksen mukaan

Sijainti: Voit työskennellä toimistollamme Vallilassa, etänä tai valita juuri sinulle sopivan hybridimallin!

Tulet työskentelemään 4-6 henkilön tiimissä, lisäksi sinulla on muiden projektipäälliköiden ja tiimien tuki käytettävissäsi.

Näin haet paikkaa

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV:n ja palkkatoiveen kera sähköpostilla osoitteeseen: pm-recruit@avoin.systems

DL hakemuksille on 8.1.2023.

Kuinka hakuprosessi etenee

Aloitamme hakijoiden haastattelut hakuajan umpeuduttua tammikuussa viikolla 2. Ensimmäisten haastattelukierrosten jälkeen pääset tutustumaan tulevaan tiimiisi vapaamuotoisemman haastattelun muodossa ja yhdessä tiimiläistesi kanssa valitsemme parhaiten työtehtävään sekä porukkaan sopivan ehdokkaan.

Lisätietoja tehtävästä

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin tai työnkuvaan liittyen, niin lisätietoja tehtävästä antaa Tuomo Aura, tuomo(at)avoin.systems.

Millainen työpaikka on Avoin.Systems?

Me Avoin.Systemsillä kehitämme ensiluokkaisia avoimen lähdekoodin toiminnanohjaus- ja verkkopalveluita ihmisläheisellä otteella. Yhteensä meitä on reilu 30 henkeä, suurin osa porukasta pitää Vallillassa sijaitsevaa toimistoamme tukikohtana, mutta lisäksi meiltä löytyy Latviasta, Riiasta pienempi “sivukonttori”. 

Kehittämämme ratkaisut perustuvat maailman suosituimpiin ja ihmisystävällisimpiin avoimen lähdekoodin teknologioihin. Avoin lähdekoodi antaa meille mahdollisuuden rakentaa asiakkaillemme kustannustehokkaasti koko liiketoiminnan kattavat ratkaisut.

Ensiluokkaiset ratkaisut syntyvät rennossa, kasvavassa ja kehittyvässä työyhteisössä – kuuntelemme työntekijöitämme ja heillä on mahdollisuus vaikuttaa yrityksemme toimintaan. Mahdollistamme myös erilaisia urapolkuja sekä kehittymismahdollisuuksia.

Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja pysyvät terveinä sekä myös palautuvat työn rasituksista. Tarjoamme päivittäin toimistolla välipalaa ja virvokkeita, tarjoamme tunnin viikossa urheiluun/itsensä kehittämiseen ja toimistomme yhteydessä on kuntosali ilmaiseksi käytettävissäsi.

Viihtyisä toimistomme sijaitsee Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Etätöitä voit tehdä joustavasti omien toiveidesi mukaan. Järjestämme kuukausittain yhteisen aamiaisen sekä muita mukavia yrityksen sisäisiä tapahtumia sekä reissuja, kuten koko firman yhteinen GetTogether Tallinnassa.

Pinterest
Avoin.Systems Oy / Web-veistämö logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.-1 - 8.1.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://avoin.systems/rekry-projektipaallikko/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Avoin.Systems Oy / Web-veistämö kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

Odoo
projektipäällikkö

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä