Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektihallinnan ratkaisukonsultti, Unit4

post_image

RekryilmoitusUnit4 Business World on pohjoismaiden johtava erityisesti palvelu- ja projektiliiketoiminnan tarpeisiin kehitetty ihmiskeskeinen toiminnanohjausjärjestelmä. Globaalisti Unit4:llä on yli 40 000 asiakasta yli 100:ssa maassa ja yrityksen vuosittainen liikevaihto on yli 500M€.

Efima toimii Suomessa Unit4:n kumppanina yksityisellä sektorilla ja etsimme nyt Ratkaisukonsulttia tuomaan uutta ohjelmistotuotetta Suomen markkinoille! Unit4 Business World on meillä Suomessa uusi käyttäjälähtöinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka vastaa erityisen hyvin palveluliiketoiminnan tarpeisiin. Tukenamme ovat sekä Unit4-tuotteen kansainvälinen että paikallinen organisaatio. Nyt palkkaamamme osaajat pääsevät avainasemaan rakentamaan ja oppimaan uutta.

Tässä tehtävässä toimit Efimalla Unit4-tuotteen ja -liiketoiminnan avainroolissa ratkaisukonsulttina. Tehtäviisi kuuluvat tuotteen käyttöönottoprojektit sekä järjestelmän jatkuvat palvelut. Oman halusi ja kiinnostuksesi mukaan työhösi voivat kuulua myös erilaiset presales-tehtävät. Työsuhde on vakituinen, ja toimipisteesi on joko Helsingin tai Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tässä tehtävässä odotamme sinulta, että

 • olet toiminut projektihallintajärjestelmien parissa joko konsulttina tai käyttäjänä/ pääkäyttäjänä
 • ymmärrät projektiliiketoimintaa ja hallitset projektinhallinnan, -laskennan, -raportoinnin ja tietojärjestelmäprojektit
 • sinulla on vankka ymmärrys liiketoiminnasta ja kokemusta menestyksekkäästä toiminnan kehittämisestä
 • sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönotoista ja integraatioiden rakentamisesta eri ohjelmistojen välille
 • omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa
 • olet tiimipelaaja ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Vakituisen työsuhteen?ja hyvät edut – Työsuhteesi on vakituinen, ja toimipisteesi sijaitsee joko toimistollamme Helsingin ydinkeskustassa tai Tampereen Tullintorilla. Olemme valehtelematta kaupunkien parhailla paikoilla, joten pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Maailmanluokan tuotteet ja palvelut – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua ja palvelukonsepteja. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.
 • Parhaat työkaverit – Meiltä löydät joukon mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.
 • Vastuuta ja vapautta – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Nopeasti muuttuva kasvuyritys tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?

Tee itsestäsi projektitoimitusten edelläkävijä! Lähetä lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 18.3.2020 mennessä.

Rekrytointiprosessi sisältää 2 haastattelua ja case-tehtävän. Prosessin puolivälissä jatkoon päässeitä hakijoita pyydetään tekemään työpersoonallisuuskysely ja muutama päättelytehtävä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Practice Lead Stiina Lilja. Stiinan tavoitat sähköpostitse osoitteesta stiina.lilja@efima.com tai puhelimitse perjantaina 6.3 ja torstaina 12.3 klo 9-10:30 numerosta 0442617380.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 28.2.2020 - 18.3.2020
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: https://emp.jobylon.com/jobs/56501-efima-projektihallinnan-ratkaisukonsultti-unit4/
Yhteydenotto: johanna.pilli-sihvola@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Teknologia

Microsoft

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä