Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projekti-insinööri, Millog Oy

post_image

RekryilmoitusEtsimme Millogin kumppanuuden sekä elinjaksopalveluiden digitalisaatiohankkeisiin

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Projekti-insinöörinä tuet Millogin älykkään kunnossapidon tuotteiden ja palveluiden kehittämistä osana Millogin digitiimiä. Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisia ja vaihtelevia töitä digitalisaation parissa, niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin kumppaneiden kanssa. Työpäiväsi ei rajoitu vain konttorilla tietokoneen ääressä työskentelyyn, vaan pääset myös koeponnistamaan ratkaisuja kenttäolosuhteissa eri järjestelmien parissa. Näin ollen tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Tehtävä on Millogin laajuinen, joten toimipaikkasi on sovittavissa.

 

Olisitko etsimämme osaaja?

Etsimme tiimiimme kehityshaluista digiasiantuntijaa, jolle projektityöskentely on tuttua puuhaa etkä vierasta vaatimusten hallintaa. Tehtävääsi voidaan räätälöidä osaamisesi mukaan, mutta omaat mielellään kokemusta joko sulautettujen ohjelmistojen toimintatavoista ja toteutustekniikoista, IoT-teknologioista tai tekoälyn hyödyntämisestä datan käsittelyssä (esim. Digital Twin) jo muutaman vuoden ajalta.

Ajoneuvojen tai ammunnanhallintajärjestelmien ohjaus- ja tietojärjestelmien tuntemus, tietoturva- ja kyberosaaminen sekä kunnossapitoliiketoiminnan aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme hyvää kokonaiskuvaa digitaalisen palveluliiketoiminnan ratkaisuista ja mahdollisuuksista, sekä näyttöä osallistumisesta onnistuneisiin kehitysprojekteihin tällä alueella. Soveltuva korkeakoulututkinto ja aikaisempi kokemus samankaltaisista tehtävistä luovat pohjan tehtävässä menestymiseen.

Työskentelytapojasi kuvaavat systemaattisuus ja ratkaisuhakuisuus. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen, vastuullinen ja kehittymishaluinen. Arvostamme myös hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

 

Millogilla töissä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. 

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

 

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, työyhteisöstä tai Millogista työnantajana? Soita rohkeasti ja kysy lisää Antti Saloselta, puh. 040 315 8344 tai Pasi Lehmusoksalta, puh. 040 869 6994.

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.11.2022 osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

 

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 1.11.2022 - 16.11.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/millog/projekti-insinoori-millog-oy/1831332/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

IoT

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä