Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Project Manager

RekryilmoitusJos sytyt liikkuvista työkoneista, uusista teknologioista ja tiimityöstä huippukoodarien kanssa ja haluat lisäksi tuottaa arvoa asiakkaiden liiketoiminnalle, kannattaa lukea tämä työpaikkailmoitus!

Haemme Project Manageria vahvistamaan asiakkaidemme ohjausjärjestelmien kehitystyötä. Tehtävä on vakituinen ja sijainnin suhteen joustava Epecin hyvien etätyömahdollisuuksien vuoksi. Työskentelemme kuitenkin säännöllisesti myös jollakin toimipisteistämme; Seinäjoki, Tampere tai Turku.

Mitä Project Managerin työpäivään kuuluu?

Project Managerina pääset osallistumaan maailman johtavien työkonevalmistajien tuotekehitykseen sekä vaikuttamaan omalta osaltasi Epecin toimintojen kehittämiseen. Tehtäviisi kuuluu asiakasprojektien vastuullinen hallinta ja läpivienti sekä tarjousten laadinta yhdessä projektiryhmän kanssa. Vastaat tekemisen koordinoinnista sekä kommunikoinnista asiakkaan ja Epecin sidosryhmille. Projektiryhmä vastaa johdollasi ohjausjärjestelmien laadusta ja toiminnallisuudesta asiakkaille, vaatimusten mukaisesti.

Miksi meille kannattaa hakea?

Panostamme perehdytykseen työsuhteen alussa, jonka lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi liikkuvien koneiden ohjausjärjestelmien parissa yhdessä osaavien tiimiläistesi kanssa, sekä haastamaan itseäsi ja saamaan päiviin vaihtelua monipuolisten tehtävien kautta. Pidämme aidosti huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla. Hybridimallinen työskentelytapamme auttaa tukemaan työn ja muun elämän yhteensovittamista. Jokainen epeciläinen on myös oikeutettu kannustavaan palkkiojärjestelmään ja henkilöstörahastoon.

Mitä odotamme sinulta?

Onnistuaksesi tehtävässä sinulta tulee löytyä aikaisempaa kokemusta ohjelmistoprojektien johtamisesta tai ohjausjärjestelmien kehittämisestä, sekä soveltuva tekninen korkeakoulututkinto. Kokemus nykyaikaisten työmenetelmien ja prosessien kehittämisestä sekä toiminnallisen turvallisuuden tuntemus ovat eduksesi tehtävän hoidossa. Henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostamme täsmällisyyttä, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tehtävien sujuvaan moniajoon sekä itseohjautuvaa työskentelyotetta. Puhuthan lisäksi englantia sujuvasti.

Miten jatketaan?

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Jussi-Petteri Lehto (Director, Engineering Services) kertoo mielellään tehtävästä lisää, puh. 040 8230 257.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta 31.1.2023 mennessä. Ensimmäinen haastattelukierros tähän tehtävään pyritään järjestämään viikoilla 4-6.

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 10.1.2023 - 31.1.2023
Sijainti: Seinäjoki, Tampere, Turku
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2335888-project-manager

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä