Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Power Apps Developer

post_image

RekryilmoitusHaluatko luoda ketterästi ohjelmistoja, jotka tekevät yritysten liiketoimintaprosesseista tehokkaampia ja loppukäyttäjien arjesta autuaampaa? Innostavatko uusimmat Microsoft Power Platform -teknologian ominaisuudet ja parhaat käytännöt?

Etsimme teknisesti taitavaa kehittäjää toteuttamaan asiakkaillemme erilaisia liiketoimintasovelluksia ja vahvistamaan Power Platform -tiimiämme.

Voit olla joko valmis Power Apps -kehittäjä tai vaihtoehtoisesti sinulla voi olla kokemusta muiden teknologioiden low code- tai esimerkiksi frontend-kehityksestä, ja haluat nyt keskittyä Power Platformin avulla toteutettaviin liiketoimintaratkaisuihin.

Mitä teet

 • Suunnittelet ja toteutat Power Apps -sovelluksia asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin osana projekti- tai palvelutiimiä. Toimit asiantuntijana erilaisissa asiakasprojekteissa ja tuet teknisesti sekä määrittely- että toteutusvaiheessa. Olemme rakentaneet reilut 50 Power Platform -ratkaisua asiakkaillemme. Lisätietoa projekteistamme löydät täältä.
 • Ratkot teknisiä ongelmia ja autat asiakkaita sekä kollegoita teknisissä kysymyksissä. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintatarpeet ja osaat muuntaa ne toimiviksi ratkaisuiksi. Toteuttamamme Power Platform -ratkaisut keskittyvät tehostamaan asiakkaiden talouden ja toiminnanohjauksen pilviratkaisuja ja prosesseja.
 • Testaat työsi tulokset ja vastaat ratkaisun sekä dokumentoinnin laadusta. Scrum ja DevOps ovat sinulle tuttuja juttuja.
 • Seuraat teknologian kehitystä ja jaat osaamistasi organisaatiossa ja asiakkaille.

Mitä tuot meille

 • Osaamista ja käytännön työkokemusta – Sinulla on osaamista joko Power Platform -teknologiasta tai muista low-code-teknologioista. Olet perehtynyt Canvas ja Model Driven Appsien, Power Automaten, Power Pagesin ja Dataversen mahdollisuuksiin.
 • Teknistä ja loogista päättelykykyä – Teknisen työn taituruus edesauttaa ja sujuvoittaa Power Platformin haltuunottoa. Löydät ratkaisukeskeisesti vastauksen ongelmaan kuin ongelmaan, ja sinulla on aito innostus syventää Power Platform -osaamistasi.
 • Ratkaisuhenkistä asennetta – Toimit luontevasti erilaisissa asiakasprojekteissa ja pystyt esittämään erilaisia teknisiä ratkaisuvaihtoehtoja asiakkaiden tarpeisiin. Työsi ykköstavoite on tehdä asiakkaidemme arjesta sujuvampaa!
 • Joustavuutta ja kehittymishalua - Viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä ja vaihtelevissa työtehtävissä. Näet uudet tilanteet mahdollisuutena oppia yhdessä kollegoiden kanssa.

Mitä lisäksi arvostamme (mutta emme oleta sinun vielä hallitsevan näistä kaikkia)

 • Osaamista Custom Connectoreista, Java Scriptistä ja/tai esimerkiksi CRM Plugineista
 • Tietämystä Logic Appseista, Azure-teknologiasta tai muista integraatiotekniikoista
 • UI/UX-osaamista sekä yleistä ymmärrystä käyttöliittymäkehityksestä

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Kehittämiseen ja kokeiluun kannustavan ilmapiirin – Efima on digitaalisen muutoksen ja automaation edelläkävijä. Toimme ensimmäisten joukossa Microsoft Power Platform -alustaa Suomeen ja olemme saaneet edelläkävijyydestämme myös tunnustuksia. Erityisen ylpeitä olemme Vuoden 2022 Power Platform -kumppani -pokaalistamme. Meillä pysyt siis varmasti kärryillä teknologiakehityksestä ja pääset yhdessä kokeneiden kollegoidesi kanssa muovaamaan low-code-kehittämisen tulevaisuutta Suomessa!
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Täältä löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää.
 • Joustavuutta ja hyvät edut — Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee siellä missä sinäkin! Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä: sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä, ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin. Lisäksi tarjoamme tietenkin henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Kehittymismahdollisuuksia – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Kasvuyritysympäristö tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?

Tartu tilaisuuteesi ja lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme sinuun yhteydessä rekrytointimme edetessä.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää rooliin tai tiimiimme liittyen, ole matalalla kynnyksellä yhteydessä tiiminvetäjäämme Millaan: Milla Blomqvist, Service Area Lead, milla.blomqvist@efima.com / +358 50 589 8013.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 22.12.2023 - 7.1.2024
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://emp.jobylon.com/jobs/210567-efima-power-apps-developer/
Yhteydenotto: kaisa.hakala@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Omat tagit

Microsoft Power Apps
Microsoft Power Automate
Microsoft Power Platform
Microsoft Dataverse

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä