Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Power Apps Consultant

post_image

RekryilmoitusHaluatko olla mukana kehittämässä asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja Power Platform -teknologian avulla?

Etsimme joukkoomme Power Platform -konsulttia , joka on innostunut liiketoimintaprosessien parantamisesta, automaation hyödyntämisestä ja sovelluskehityksestä. Sinulla on vahva osaaminen Power Platform -teknologiasta tai kokemusta ERP- tai talouskonsultoinnista (esimerkiksi Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations).

Työskentelet monipuolisissa ja mielenkiintoisissa projekteissa asiakkaidemme ja muiden asiantuntijoidemme kanssa. Olemme rakentaneet reilut 50 Power Platform -ratkaisua. Lisätietoa projekteistamme löydät täältä.

Mitä teet

 • Tunnistat Power Platformin käyttökohteita, vastaat asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten selvittämisestä sekä määrittelet Power Apps -ratkaisuja.
 • Suunnittelet laadukkaita Power Apps -sovelluksia, jotka parantavat asiakkaiden liiketoimintaprosesseja. Teet toiminnallisen määrittelyn ja varmistat, että sovellus vastaa asiakkaan odotuksia. Työsi tarkoitus on tehdä asiakkaidemme arjesta parempaa!
 • Koordinoit ratkaisujen teknistä kehitystä ja vastaat laadukkaasta ratkaisun dokumentoinnista.
 • Pysyt ajan tasalla Power Platformin uusimmista ominaisuuksista ja parhaista käytännöistä. Jaat osaamistasi aktiivisesti tiimissä ja osallistut toimintatapojen jatkuvaan kehittämiseen.

Mitä tuot meille

 • Osaamista ja käytännön työkokemusta Power Platformista. Vaihtoehtoisesti olet hankkinut kokemuksesi toimimalla muiden low-code-teknologioiden kanssa tai konsulttina erilaisissa ERP- tai talousjärjestelmien käyttöönotoissa.
 • Ymmärrystä liiketoimintaprosesseista ja niiden automatisoinnista.
 • Kykyä ja halua suunnitella ratkaisuja, jotka täyttävät asiakasvaatimukset. Haluat suunnitella ratkaisuja, joissa on toimiva käyttöliittymä ja miellyttävä käyttökokemus korkean automaatioasteen lisäksi.
 • Näkemystä – Suunnittelet sovelluksia käyttäjälähtöisesti, ja osaaminen (tai into sen kerryttämiseen) käyttöliittymäsuunnittelusta on tässä työnkuvassa valttikorttisi. Sinulla on näkemystä siitä, minkälainen on hyvä ja toimiva mobiilisovellus.

Mitä tarjoamme sinulle

 • Kehittämiseen ja kokeiluun kannustavan ilmapiirin – Efima on digitaalisen muutoksen ja automaation edelläkävijä. Toimme ensimmäisten joukossa Microsoft Power Platform -alustaa Suomeen ja olemme saaneet edelläkävijyydestämme myös tunnustuksia. Erityisen ylpeitä olemme Vuoden 2022 Power Platform -kumppani -pokaalistamme. Meillä pysyt siis varmasti kärryillä teknologiakehityksestä ja pääset yhdessä kokeneiden kollegoidesi kanssa muovaamaan low-code-kehittämisen tulevaisuutta Suomessa!
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Täältä löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää.
 • Joustavuutta ja hyvät edut — Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee siellä missä sinäkin! Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä: sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä, ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin. Lisäksi tarjoamme tietenkin henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset.
 • Kehittymismahdollisuuksia – Pääset itsenäisesti, mutta muun organisaation tuella, ottamaan vastuuta mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Kasvuyritysympäristö tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan.

Mitä seuraavaksi?

Tartu tilaisuuteesi ja lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme sinuun yhteydessä rekrytointimme edetessä.

Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää rooliin tai tiimiimme liittyen, ole matalalla kynnyksellä yhteydessä tiiminvetäjäämme Millaan: Milla Blomqvist, Service Area Lead, milla.blomqvist@efima.com / +358 50 589 8013.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 22.12.2023 - 7.1.2024
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://emp.jobylon.com/jobs/210569-efima-power-apps-consultant/
Yhteydenotto: kaisa.hakala@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Power Apps
Microsoft Power Automate
Microsoft Power Platform
Microsoft Dataverse

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä