Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Portfoliohallinnan asiantuntija, TECH-toiminto

post_image

RekryilmoitusPortfoliohallinnan asiantuntija, TECH-toiminto

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella. 

Portfoliohallinnan asiantuntija, TECH-toiminto 

Innostaako sinua peli- ja teknologiatoiminnon portfoliohallinnan kehittäminen yhdessä muiden alan ammattilaisten kanssa? 

Muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössämme tarvitaan dynaamista henkilöä auttamaan toiminnon sekä koko Veikkauksen kehitysportfoliohallinnan sujuvoittamista ja eteenpäin viemistä. Haemmekin nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen henkilöä täyttämään nämä mielenkiintoiset saappaat. 

Veikkauksen Peli- ja yritysteknologiatoiminnossa (TECH) sijaitseva CIO Office-yksikkö on keskeisessä roolissa toiminnan kehitykseen sekä palveluiden ja tekemisten tuotteistamiseen liittyvässä kehittämisessä. 

Päätehtäviisi kuuluu vahvistaa Veikkauksen liiketoimintojen kehittämisen priorisoinnin kyvykkyyttä ja operatiivista onnistumista yli toimintojen ulottuvan portfoliohallintaverkoston kanssa. Lisäksi tehtäväsi on vastata operatiivisesta portfoliohallinnan toteuttamisesta, datan laadun valvonnasta sekä eri toimijoiden tukemisesta sekä kouluttamisesta. Pääset olemaan aktiivinen avainroolissa toimija portfoliohallinnan operatiivisessa toteuttamisessa, kehittämisessä sekä kommunikoinnissa. Tehtävässä pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä Veikkauksen liiketoiminnan avainroolien sekä ulkopuolisten palveluntuottajien ja muiden rajapintojemme kanssa. 

Tärkeimpänä työparinasi on portfoliohallinnan päällikkö, joka myös ohjaa, opastaa ja mentoroi sinua työtehtäviisi liittyvissä asioissa ja asettaa tekemisellesi suuntaa sekä tavoitteita. Tehtävään valittava henkilö raportoi TECHissä sijaitsevan CIO Office-yksikön johtajalle. 

Edellytämme sinulta 

 • aikaisempaa kokemusta teknologiatoiminnan portfoliohallinnan vastuutehtävistä 
 • tietojärjestelmien ja niihin liittyvien palveluiden kehittämisen sekä toteutuksen ymmärrystä sekä osaamista 
 • kokemusta dataan ja analytiikkaan liittyvistä tehtävistä 
 • kykyä tunnistaa, suunnitella sekä toteuttaa oman toiminnan kehityksen kohteita 
 • positiivista otetta sekä asennetta erilaisten henkilöiden, ryhmien ja tahojen kanssa toimimiseen 
 • hyvää suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa 

Katsomme eduksesi 

 • käytännön kokemus erilaisten portfoliohallinnan vastuualueiden tehtävistä ja niihin liittyvistä teknologioista ja datasta 
 • kokemus portfoliohallinnan maturiteettimalleista, mittareista ja mittaamisesta 
 • referenssit ja/tai näytöt aiemmista vastaavista tehtävistäsi 
 • kokemuksen julkisesta hankinnasta sekä viranomaisyhteistyöstä 
 • liiketoiminta- ja rahapelialaosaamisen 
 • kansainvälisessä ympäristössä toimimisen kokemuksen 

Tarjoamme Sinulle monipuolisia haasteita, jatkuvaa uuden oppimista, toiminnan kehittämismahdollisuuksia sekä itsenäisen ja vastuullisen tehtävän Veikkauksen ja rahapelaamisen monipuolisessa, vauhdikkaassa ja muuttuvassa maailmassa yhdessä innostavan, motivoituneen ja ammattitaitoisen teknologia-asiantuntijoiden verkoston kanssa. 

Lisäksi Veikkaus tarjoaa kilpailukykyiset ja monipuoliset työsuhde-edut sekä viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön, voit lukea lisää tästä. Fyysinen päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa, ja olemme mahdollistaneet myös joustavat hybridityöskentelyn toimintamallit. 

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.1.2024 mennessä. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Honkanen, sähköpostitse (marko.honkanen@veikkaus.fi) tai puhelimitse 09 4370 5182. Puhelimella parhaiten tavoittaa tiistaina 16.1. klo 11-12, keskiviikkona 17.1. klo 16-17 sekä keskiviikkona 24.1. klo 11 – 12.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys. 

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 12.1.2024 - 28.1.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/portfoliohallinnan-asiantuntija-tech-toiminto/2631669/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä