Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PELAAMISEN TAUSTAJÄRJESTELMIEN OHJELMISTOKEHITTÄJÄ / OHJELMISTOARKKITEHTI

post_image

RekryilmoitusVeikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä. 

 

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa. 

Haemme Gaming Backoffice Systems -yksikköön vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen 

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ / OHJELMISTOARKKITEHTIA 

Tiimimme kehittävät ja ylläpitävät Veikkauksen pelien pelaamisen ja tarjoamisen mahdollistavia keskeisimpiä järjestelmäpalveluita. 

Kohtaat tuotteemme, kun kirjaudut veikkaus.fi-nettipalveluumme, siirrät siellä rahaa, asioit asiakaspalvelumme kanssa tai ostaessasi pelejä kaupan kassalla ja automaateilla. Kehitystiimeissämme vaikutatkin suoraan palveluihin, joita yli 2 miljoona asiakastamme käyttävät peliautomaateilla, pelien myyntipaikoissa, netissä ja mobiilissa.  

Panostaminen omaan ohjelmistokehitykseen on Veikkauksessa kannattanut, sillä järjestelmiemme laatu on erinomainen. Meillä kehitetään lähtökohtaisesti suoraan pilvialustoille tämän päivän teknologioin. 

Meillä tiimit eivät vain kirjoita koodia vaan osallistuvat kokonaisvaltaisesti palveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen yhteistyössä talon muiden asiantuntijoiden kanssa, loppuasiakaskontakteja kaihtamatta. Tiimien tekemisessä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä: työkaluja ja teknologioita valitaan ja työskentelytapoja kehitetään huomioiden kulloisetkin tavoitteet sekä sovellusten tuen ja jatkokehityksen oleminen omissa käsissä. Tiimeissämme on avoin yhdessä tekemisen kulttuuri ja aikaansaava, intohimoinenkin ilmapiiri.

Yleisimmin käyttämiämme tekniikoita ja tuotteita ovat mm. AWS- ja GCP-pilvialustojen palvelut, SQL- ja NoSQL-tietokannat, JVM-pohjaiset ohjelmointikielet (mm. Kotlin, Java) ja useat tämän päivän web-tekniikat (mm. JavaScript, TypeScript, Nodejs, HTML5, React). Odotamme, että tunnet valmiiksi osan mainituista tekniikoista ja haluat oppia lisää. Pärjätäksesi sinulla on hyvät yhteistyötaidot: autat muita, jaat osaamistasi, mutta kysyt tarvittaessa myös muilta apua. Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä, rakennamme tehtävän osaamisesi mukaan. 

Tarjoamme sinulle joustavat työtavat, hyvät etätyömahdollisuudet, mielekkään työn ja vapaa-ajan tasapainon sekä kilpailukykyiset edut. Konttorimme on Helsingin Pohjois-Haagassa. Korona-aikana työskentelemme etänä.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi Veikkauksen sivujen kautta viimeistään 19.10.2020. Voit tehdä hakemuksesi halutessasi myös englanniksi. You can also leave your application in english. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Konsta Luhtala (puh. 09 4370 2288) arkisin 8 – 16 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)veikkaus.fi. 

Tehtävään valittavasta henkilöstä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 21.9.2020 - 19.10.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/pelaamisen-taustajarjestelmien-ohjelmistokehittaja-ohjelmistoarkkitehti/903424/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Node.js
React
Java
Javascript

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä