Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PDM asiantuntija

post_image

RekryilmoitusMe Oras Groupissa katsomme vahvasti tulevaisuuteen, mutta samalla hyödynnämme vuosikymmenien aikana kertynyttä erikoisosaamistamme, olemmehan olleet alan uranuurtajia jo pitkään. Etsimme ennen kaikkea osaajia, jotka kykenevät ajattelemaan asioista uudella tavalla ja joilla on jatkuvan kehittämisen asenne. 

Etsimme Raumalle PDM asiantuntijaa 

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässäsi vastaat tuotetietojen toimittamisesta sekä kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää Tekniikan/ICT alan amk tutkintoa tai aiempaa kokemusta PDM järjestelmän hallinnoimisesta. 

Etsimme tiimipelaajaa, joka osaa ja uskaltaa kommunikoida englannin ja suomen kielellä. Saksan kielen taito lasketaan eduksi. Osaat CAD suunnittelun perusteet ja tahdot kehittyä PDM ammattilaiseksi dynaamiseen tiimiimme. Kirjainyhdistelmät PDM, CAD, PIM, ERP, Excel (VBA), XML, JSON, JS, C# eivät hämmennä sinua, vaan olet valmis kehittymään mukanamme.

Miksi tätä tehtävää kannattaa hakea?

Meillä olet arvostettu osa työyhteisöä, työskentelet tiiviissä yhteistyössä kollegoittesi kanssa ja ennen kaikkea vaikutat. Tule mukaan luomaan älykkäimpiä vedenkäyttökokemuksia, jotka liittyvät jokapäiväiseen elämäämme ja ympäristöömme.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla vielä lisää tästä tehtävästä, voit olla yhteydessä mahdolliseen tulevaan esimieheesi Manager, PDM Kari Suojaseen 23.8., 25.8. sekä 31.8 klo 15 – 16, puh. +358503171145. 

Hae mukaan asiantuntevaan tiimiimme 1.9.2021 mennessä kotisivujemme orasgroup.com kautta.

Oras Oy

Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi markkinajohtajaksi. Konsernilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest.

Konsernin pääkonttori sijaitsee Raumalla ja tehtaat sijaitsevat Raumalla, Saksan Burglengenfeldissä, T?ekin Kralovicessa ja Puolan Olesnossa. Konserni toimii 20 markkinalla oman henkilöstön voimin. Oras Groupin vuoden 2015 liikevaihto oli 245 miljoonaa euroa ja tilikauden lopussa konserni työllisti 1370 henkilöä.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 18.8.2021 - 1.9.2021
Sijainti: Rauma
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/oras-oy/pdm-asiantuntija/1261646/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä