Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palvelupäällikkö / Service Manager | Esri Finland

post_image
Rekryilmoitus

Oletko sinä palveluhallinnan ammattilainen, jolla on myös kokemusta asiakasprojektien vetämisestä? Etsimme tiimiimme osaajaa monipuolisella toimenkuvalla kunta-asiakkaidemme pariin.

Meillä tulet työskentelemään kuntaliiketoiminnan tiimissä ja pääset näin ollen mukaan ainutlaatuiselle matkalle, jossa olemme yhdistäneet paikkatiedon ja prosessiohjatun tiedonhallinnan. Tarjoamme kunnille ja kaupungeille innovatiivisen ja älykkään digikaupunkiratkaisun aina maankäytön suunnittelusta rakennetun ympäristön ylläpitoon. Voit lukea lisää dmCity-ratkaisustamme täältä.

Motivoidut parhaiden käytäntöjen mukaisista toimintatavoista, asiakastyytyväisyyden kasvattamisesta ja asiakassuhteiden rakentamisesta. Työssäsi palvelupäällikkönä vastaat nimetyille asiakkaille toimitettavista jatkuvista palveluista. Asiakassuhteen kehittämisen ohella huolehdit aktiivisesti liiketoiminnan ja asiakastyytyväisyyden kasvusta?sekä sopimusten kannattavuudesta jatkuvan parantamisen keinoin. Olet innokas oppimaan uutta ja sinulla on myös myyntihenkisyys kohdillaan.

Tässä tehtävässä pääset lisäksi ideoimaan yhdessä asiakkaan kanssa uusia tapoja hyödyntää paikkatietoa ja prosessiohjattua tiedonhallintaa. Voitat asiakkaan luottamuksen asiakkaalle arvoa tuottavilla ratkaisuillamme yhteistyössä osaavan tiimin kanssa. Esrin kollegoiden lisäksi teet tiivistä yhteistyötä myös kumppaniverkostomme tekijöiden kanssa. 

Meillä on tarjota sinulle vahva alusta yhteiselle menestymisellemme ja voit luottaa tiimisi tukeen. Paikkatieto on yleisesti tunnistettu yhdeksi tulevaisuuden kasvualoista niin maailmalla kuin Suomessa ja Esrin paikkatietoteknologian hyödyntäminen on vahvassa kasvussa. Päämiehemme Esri Inc. panostaa vuosittain 500 M € teknologiamme kehittämiseen, joten ratkaisujemme perusta on pätevä ja vahva. Olemme markkinajohtaja Suomessa toimialalla, joka kasvaa vahvasti.

Toimistomme ja suurin osa kollegoistasi ovat Leppävaarassa Espoossa – työkulttuurimme kuitenkin mahdollistaa työn tekemisen mistäpäin Suomea tahansa ja etätöiden tekeminen sujuu meillä mutkattomasti.

Tällaisia olemme työkavereinasi

Esri Finlandin työntekijöitä

Luomme parhaita ratkaisuja asiakkaillemme suuntaa näyttäen. Meille on tärkeää, että pystymme täyttämään asiakkaiden tarpeet ja odotukset. Olemme tavoiteorientoituneita ja haluamme haastaa itseämme ja kehittyä.

Meillä on hyvä tekemisen meininki. Me arvostamme ja autamme toinen toisiamme. Teemme työtä alati paremman maailman puolesta.

Mitä tarvitset menestyäksesi?

Etsimämme kiteytyy oikeastaan seuraavaan: Olet kokenut palvelupäällikkö, jolla on myös näyttöjä onnistuneista asiakasprojekteista.

Koemme, että onnistumisen edellytykset ovat kohdallaan, mikäli sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja tykkäät tehdä töitä yhdessä muiden kanssa. Tässä työssä ratkaisee ennen kaikkea sinnikäs sekä proaktiivinen asenne, jota tukee sopiva kokemus palvelupäällikön ja projektipäällikön tehtävistä. Tärkeintä on, että olet vakuuttava sekä teet, mitä olet luvannut.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa, mikäli sinulta löytyy mm. seuraavaa osaamista ja kokemusta: 

 • Useamman vuoden kokemusta palvelu- ja projektipäällikön tehtävistä
 • Osaamista ja kokemusta ITIL-käytännöistä ja arjen sujuvuudesta parhaiden käytäntöjen mukaisesti
 • Näyttöjä liiketoiminnan kasvattamisesta ja kannattavuuden parantamisesta
 • Asiakaslähtöistä ja myynnillistä otetta
 • Kykyä hallita useita asiakkuuksia ja asioita yhtäaikaisesti
 • Sinulta löytyy motivaatiota kehittää palvelutoimintaamme
 • Itsenäistä työskentelyotetta, vastuunottokykyä ja uskallusta nostaa vaikeitakin asioita ratkaisuehdotuksineen esille
 • Kykyä tuottaa selkeitä ja ymmärrettäviä kirjallisia esityksiä
 • Hyviä neuvottelu- ja esiintymistaitoja

Arvostamme lisäksi

 • ITIL-sertifiointia
 • Aiempaa paikkatietoratkaisujen ja paikkatiedon hyödyntämismahdollisuuksien tuntemusta

Haluatko tarttua tähän mahdollisuuteen

Mikäli me ja tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi, olisi hienoa kuulla sinusta lisää!

Jos sinulle tuli mieleen jotain kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, tulevan tiimisi, kuntaliiketoiminnan vetäjä Antti Myllynen vastaa niihin mielellään. Voit soittaa Antille numeroon 0400 852 100 tai laittaa sähköpostia antti.myllynen(at)esri.fi. 

Antin lisäksi voit olla yhteydessä hankepäällikkö Seija Saloseen, jonka kanssa tulisit työskentelemään tiiviissä yhteistyössä. Seija on paras henkilö kertomaan tehtävästä konkreettisesti. Seijan tavoitat sähköpostilla seija.salonen(at)esri.fi tai puhelimitse numerosta 040 579 7851.

Mikäli olet suoraan valmis hakemaan tehtävään, kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista. Laita mukaan myös CV:si ja lähetä sähköpostia osoitteeseen tyopaikat@esri.fi. Toimithan nopeasti, täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaan, kun niitä saamme.

 

Esri Finland Oy on paikkatietoratkaisujen asiantuntija ja maailman johtavan paikkatietoteknologiatoimittajan Esrin edustaja Suomessa. Tarjoamamme ratkaisut ja palvelut auttavat asiakkaitamme ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen liiketoimintahyödyiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme pystyvät tekemään järkevämpiä päätöksiä analysoimalla toimintansa kannalta keskeistä dataa paikkatiedon avulla sekä käsittelemällä tätä tietoa visuaalisesti kartalla - missä, milloin ja millä laitteella tahansa. Olemme osa ruotsalaista OGRAFY Group-konsernia, jossa työskentelee yhteensä noin 150 paikkatiedon ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa.

Pinterest
Esri Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 18.11.2022 - 4.12.2022
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Toimistomme sijaitsee Leppävaarassa Espoossa – työkulttuurimme kuitenkin mahdollistaa työn tekemisen mistäpäin Suomea tahansa ja etätöiden tekeminen sujuu meillä mutkattomasti.
Linkki: https://www.esri.fi/fi-fi/rekrytointi/palvelupaallikko-service-manager-esri-finland-oy
Yhteydenotto: antti.myllynen@esri.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Esri Finland kotisivut

Tagit

Omat tagit

palveluhallinta
asiakasprojektit
ITIL
servicemanager
palvelupäällikkö

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä