Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palveluneuvoja, kokoaikainen

post_image

RekryilmoitusHaemme joukkoomme positiivista ja asiakaspalvelutaitoista henkilöä toimimaan palveluneuvojan työtehtävissä asiakkaidemme sähköisissä asiakaspalvelukanavissa. Palveluneuvojana työsi on auttaa asiakkaidemme yritys- ja kuluttaja-asiakkaita heidän palveluidensa parissa, pääosin chat-kanavassa.

Finnchat on palveluliiketoimintaan erikoistunut asiantuntijayritys ja verkossa tapahtuvan vuorovaikuttamisen palveluntarjoaja. Tuotamme laadukkaita verkkokohtaamisia palveluna digitaalisissa kanavissa chatbotin, chat- ja sähköpostipalvelun avulla sekä tarjoamme palveluita digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen kaikille toimialoille.

Yrityksemme on Jyväskylässä toimistoa pitävä, 40 -henkinen kasvuyritys, joka soveltaa tiimityön ja tiimioppimisen työkaluja liike-elämässä. Meillä työskentelee huipputyyppejä, jotka sitoutuvat jatkuvaan oppimiseen ja takaamme työntekijöillemme henkilökohtaisen kasvupolun ja tuen. Keskeinen tavoitteemme onkin, että jokainen on parempi versio itsestään täältä lähtiessään kuin tänne tullessaan. Ketteränä kasvuyrityksenä tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, nuorekkaan työympäristön sekä hyvät henkilöstöedut.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että erinomainen palvelu on sinulle sydämenasia. Sinulla on positiivinen pohjavire, asiakaslähtöinen ajattelutapa ja hyvät vuorovaikutustaidot. Hallitset laajoja kokonaisuuksia, työskentelet tavoitteellisesti ja sinulla on ratkaisuhenkinen ote. Käytät näppärästi tietokoneita ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Myös ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta erilaisten tietojärjestelmien käytöstä sekä kokemusta kirjallisesta palvelemisesta.

Tämä paikka on sinulle jos olet valmis työskentelemään maailmanluokan osaamisen eteen ja olet halukas kehittymään ja kehittämään itseäsi ja koko meidän toimintaa yhdessä muiden kanssa.

Kuulostaa hyvältä, mitä seuraavaksi?

1. Tutustu yritykseemme ja palveluumme tarkemmin osoitteessa www.finnchat.com

2. Testaa kirjoitusnopeutesi osoitteessa https://www.nappistaituri.fi/kokeile.html (valitse lauseharjoitus) ja ilmoita hakemuslomakkeessa kuinka monta merkkiä kirjoitit minuutissa.

3. Täytä hakemuslomake osoitteessa https://finnchat.com/rekry/

Huomiothan, että tehtävässä ei ole mahdollista työskennellä täysin etänä.

Tehtävä on kokoaikainen ja paikka täytetään mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnin yhteyshenkilö vastaa mahdollisiin tiedusteluihin 6.4. alkaen ja myös haastattelukutsujen lähetys alkaa kyseisenä päivänä.

Yhteyshenkilöt

Lauri Huttunen

lauri.huttunen@finnchat.com

Pinterest
Finnchat Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 26.3.2021 - 26.4.2021
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://finnchat.com/yritys/rekry/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Finnchat kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Omat tagit

chat-palvelu
asiakaspalvelu
finnchat

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä