Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palveluneuvoja chat-kanavaan, kokoaikainen

post_image

RekryilmoitusHaemme joukkoomme positiivista ja asiakaspalvelutaitoista henkilöä toimimaan palveluneuvojan työtehtävissä asiakkaidemme sähköisissä asiakaspalvelukanavissa. Palveluneuvojana työsi on auttaa asiakkaidemme yritys- ja kuluttaja-asiakkaita heidän palveluidensa parissa, pääosin chat-kanavassa.

Finnchat on palveluliiketoimintaan erikoistunut asiantuntijayritys ja verkossa tapahtuvan vuorovaikuttamisen palveluntarjoaja. Tuotamme laadukkaita verkkokohtaamisia palveluna digitaalisissa kanavissa chatbotin, chat- ja sähköpostipalvelun avulla sekä tarjoamme palveluita digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen kaikille toimialoille.

Pinterest
Finnchat Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 23.11.2021 - 10.12.2021
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://finnchat.com/yritys/rekry/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Finnchat kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Omat tagit

chat-palvelu

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä