Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Paikkatietoasiantuntijoita

post_image

RekryilmoitusPaikkatietoasiantuntijoita Espooseen ja asiakkaan tiloihin Helsinkiin

Kehitämme Sitowisellä moderneja paikkatietopohjaisia selain- ja mobiiliratkaisuja. Digitalisoimme ja tuomme näkyväksi tietoa, jota rakennetun ympäristön toimijat kuten kunnat, valtionhallinnon organisaatiot, infran omistajat ja verkkoyhtiöt tarvitsevat fiksujen päätösten tueksi. Tavoitteenamme on parempi ja kestävämpi arki meille jokaiselle. 

Tiimimme koostuu kokeneiden paikkatietoasiantuntijoiden joukosta. Olemme rakentaneet prosesseja paikkatietojen hallintaan FME-ohjelmiston avulla jo seitsemän vuoden ajan. 

Suunnittelemme ja toteutamme tiedonsiirto-, harmonisointi-, julkaisu- ja laadunvarmistusprosesseja niin kunta- kuin tele- ja energiasektorinkin paikkatiedoille. Tässä porukassa on mukava tekemisen meininki – ja sitä arvostavat myös asiakkaamme! 

Siksi haemmekin nyt kahta kokenutta FME-paikkatietoasiantuntijaa vahvistukseksi joukkueeseemme.

Haemme asiantuntijoita kahteen eri rooliin:

 • Monipuolisissa asiakasprojekteissa toimiva paikkatietojen asiantuntija, joka voi olla myös uransa alkuvaiheessa. Tulet toimimaan meillä sekä asiakasprojekteissa että omien rajapintapalveluidemme ylläpito- ja kehitystehtävissä. Tähän tehtävään haemme ensisijaisesti tekijää Espooseen.
 • Suuressa asiakasprojektissa toimiva FME-kehittäjä, joka työskentelee pääosin asiakkaan tiloissa muiden sitowiseläisten asiantuntijoiden kanssa samassa monitoimittajatiimissä Helsingissä. Tässä tehtävässä on eduksi, jos omaat kokemusta myös GDAL-kirjastosta ja org2org-sovelluksista.

ODOTAMME SINULTA

 • Tunnet paikkatiedot ja ymmärrät niihin liittyvät erityisvaatimukset tietoarkkitehtuurille
 • Olet ratkaisuhakuinen joukkuepeluri ja pystyt juttelemaan myös asiakkaiden kieltä
 • Halua kehittyä ja oppia uutta sekä myös jakaa omaa osaamistasi tiimin kesken

LISÄKSI ARVOSTAMME KOKEMUSTA YHDESTÄ TAI USEAMMASTA SEURAAVISTA OSA-ALUEISTA

 • FME Server
 • Geoserver-teknologiat (rajapintajulkaisut, konfiguroinnit, asennukset, optimoinnit)
 • Tietokantaosaaminen (PostgreSQL, Oracle)
 • ESRI-teknologiat (ArcGIS, ArcGIS Server, ArcGIS Online)
 • Python
 • Ymmärrystä kunta- tai tele / energiasektorin tietotarpeista

SITOWISELÄISTÄ ARKEA

Meillä kaveria ei jätetä yksin, vaan tiimi kannattelee sinua pahimpien aallokkojen yli sekä jakaa kanssasi onnistumisen riemut. Pidämme huolta omistamme – ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Olemme erityisen ylpeitä Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestäsi pitävät huolen vaihtelevat työtehtävät, reipas tekemisen tahti sekä Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa kattavilla työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas- ja puhelinedulla sekä liikuntaedulla ja monipuolisilla virkistyseduilla.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus tai laadi vaikkapa video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Hae viimeistään 15. lokakuuta 2019, käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja työtehtävistä antaa Aino Ikäheimo puh. +358 50 536 4537 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com 

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön asiantuntijayritys, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Tutustu meihin lähemmin osoitteessa www.sitowise.com 

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Rekrytointi.com

Tietoja

Hakuaika: 25.9.2019 - 15.10.2019
Sijainti: Espoo, Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/paikkatietoasiantuntijoita-espooseen-ja-asiakkaan-tiloihin-helsinkiin/697308/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Pyöräilysää-palvelu kannustaa tamperelaisia ilmastoystävälliseen liikkumiseen säässä kuin säässä
Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta