Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Paikkatietoasiantuntija (NextGen) Espoo

post_image

RekryilmoitusSitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimisto, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Meillä lähes 1700 infra- ja talonrakennuksen huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin. 

 

Me haemme nyt NextGen-harjoittelijaa paikkatietokonsultoinnin pariin Smart City -liiketoiminta-alueelle (Espoo).

Smart Cityssä kehitämme paikkatietopohjaisia selain- ja mobiiliratkaisuja sekä teemme rakennettuun ympäristöön liittyvää paikkatietokonsultointia. Digitalisoimme ja tuomme näkyväksi tietoa, jota kunnat, valtionhallinnon organisaatiot, infran omistajat ja verkkoyhtiöt tarvitsevat fiksujen päätösten tueksi. 

Tulevat työtehtäväsi liittyvät oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan paikkatietoaineistojen käsittelyyn ja analysointiin sekä rajapintapalveluiden ylläpito- ja kehitystehtäviin. Tulet saamaan osaamista esimerkiksi seuraavista asioista:

  • FME Server
  • Geoserver-teknologiat (rajapintajulkaisut, konfiguroinnit, asennukset, optimoinnit)
  • ESRI-teknologiat (ArcGIS, ArcGIS Server, ArcGIS Online)

Meillä pääset toteuttamaan moniulotteisia ja haastavia ratkaisuja, joiden parissa et taatusti tylsisty. Supervoimiamme ovat ketteryys, käytettävyys, laatu ja automaatio – sekä Suomen kovin paikkatieto-osaaminen! 

Lisäksi NextGen -ohjelma tarjoaa sinulle:

  • Harjoittelujakso, joka joustaa sinun opintojen mukaan osa-aikaisesta tuntityöstä kokoaikaiseen työhön
  • Työskentelyä aidossa projektissa osana Sitowisen osaavaa projektitiimiä
  • Tilaisuuksia oppia uutta alan edellä kävijöiltä
  • Mahdollisuuden osallistua alan kehittämiseen kunnianhimoisessa ympäristössä
  • Valmennusta työelämätaitoihin sinun tulevaa uraa varten
  • Pääset myös verkostoitumaan toisten opiskelijoiden kanssa ohjelman yhteisissä tapahtumissa

Harjoittelujakson aikana saat mahdollisuuksia kehittää osaamistasi, vastuuta osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, sekä tueksesi ammattitaitoisen ja osaavan työyhteisön. Me arvostamme toisiamme, välitämme toisistamme ja vaalimme yhdessä tekemisen kulttuuria, lämminhenkisyyttä ja mutkattomuutta. Me myös autamme toisiamme ja meillä saat tukea päivittäiseen työhösi; meillä kaveria ei jätetä yksin!

Toivomme, että sinulla olisi takanasi jo useampi vuosi opintoja siltä alalta, jolle haet harjoittelijaksi. Eli haemme esimerkiksi kolmannen tai neljännen vuoden AMK-opiskelijaa tai teekkaria tähän harjoittelupaikkaan. Mutta jos sinulla on jo runsaasti työkokemusta takanasi, voi hyvä työkokemus kompensoida tätä opintovaatimusta. Jos olet päättämässä opintojasi pian, on sinulla hyvä mahdollisuus tehdä myös päättötyösi meille – varsinkin jos sinulla on hyvä idea aiheesta. Pidämme tärkeänä myös hyvää suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Me arvostamme myös sitä, että olet innostunut valitsemastasi alasta ja haluat aidosti oppia uutta ja kehittää itseäsi. 

Lisätietoja työtehtävästä antaa Niina Nieminen puh. 045 657 8847, etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Hae nyt mukaan! Haku päättyy 17.11.2019!

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 21.10.2019 - 17.11.2019
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/paikkatietoasiantuntija-nextgen-espoo/713515/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä