Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ostaja

post_image

RekryilmoitusBittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuolisuus”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten tuotteiden, projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Materiaalitiimimme kaipaa vahvistusta! Etsimme henkilöä, joka ymmärtää teknologian, toimitusketjun hallinnan ja haluaa toimia käytännön tasolla. Tämä tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä hankinta-alan ammattilaisena. Toistaiseksi tämä tehtävä on määräaikainen, mutta se on erinomainen tilaisuus vakuuttaa meidät siitä, että olet korvaamaton.

Vastuualueet koostuvat pääasiassa:

 •  Prototyyppi- ja tuotantomateriaalien ja kokoonpanojen kysynnän ja pyyntöjen analysointi
 • Oikeiden materiaalien ja kokoonpanojen lähteiden tunnistaminen yhdessä kokeneempien hankintakollegoiden kanssa
 • Ostotilausten tekeminen, saatavuuden ja varastojen hallinta
 • Toimitusten seuranta, niihin liittyvät reklamaatiot ja yhteydenpito tavarantoimittajien kanssa
 • Viestintä sisäisille sidosryhmille

Vaatimukset tehtävälle:

 • M.sc tai B.sc Insinööritutkinto
 • Vähintään 2 vuoden kokemus alalta teknologian hankintatehtävistä
 • Hyvä materiaalien ja komponenttien tuntemus, kyky tulkita teknisiä määritelmiä ja piirustuksia
 • Hyvä tiimipelaaja, jolla on joustava ajattelutapa ja kyky toimia itsenäisesti annetuissa tehtävissä ja vastuualueilla
 • Hyvät IT-, viestintä-, kieli- ja verkostoitumistaidot tehokkaaseen työskentelyyn sekä sisäisen sidosryhmien, että materiaalintoimittajien kanssa
 • Kokemusta ERP:stä ja hyvät Excel-taidot
 • Ammattiylpeys ja kunnianhimo oppia uusia taitoja

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään!

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 19.1.2022 - 7.2.2022
Sijainti: Oulu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/bittium-wireless-oy/ostaja/1392710/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä