Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oletko sinä uusi DevOps/Systems Engineer Exovelle?

post_image

RekryilmoitusOletko DevOps/Systems-osaaja, joka kaipaa uusia haasteita? Koetko, että nykyinen tehtäväsi on liian kapea-alainen osaamiseesi ja asenteeseesi nähden ja kaipaisit monipuolisempaa työnkuvaa kehittyäksesi? 

DevOps-tiimissämme on paikka vapaana osaavalle tyypille, joka ymmärtää Linux-palvelinten ja niiden tarjoamien palveluiden toiminnan ja on myös kiinnostunut kehittämään osaamistaan pilviympäristöjen parissa. Tiimimme koostuu tällä hetkellä viidestä eri DevOps-osa-alueen asiantuntijasta: porukasta löytyy testiautomaatio-osaajia, jatkuvan integraation asiantuntijoita sekä pilvi- ja palvelinosaajia. Etsimme tiimipelaajaa isolla T:llä, joka osaa selättää asiakkaiden haasteet ja yrityksen sisäiset it-pulmat pitäen samalla positiivisen asiakaspalveluvireen. 

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Meillä on hyvä meininki ja yrityksen arvot ohjaavat jokapäiväistä työtämme. Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, työajoista tai etätyöstä – meillä onkin erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä merkittävien asiakkuuksien parissa sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään.

Mikä homma?

Tässä hommassa pääset sukeltamaan monipuolisesti DevOps-maailmaan. Työsi tärkeimpiä tehtäviä ja tavoitteita on:

  • Tarjota ohjelmistokehittäjille hyvät puitteet heidän töidensä tekemiseen.
  • Asiakasympäristöjen pystytys Linux-pohjaisille virtualisointialustoille ja pilveen.
  • Ongelmien jäljitys em. ympäristöissä.
  • Kehittäjien sekä asiakkaiden auttaminen heidän DevOps-haasteissaan.

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle puitteet ammatilliseen kehittymiseen ja kannustamme sinua eteenpäin. Emme odota kaikkea osattavan heti, vaan tuemme oppimistasi ja etenemistäsi. Positio muokkaantuu sinulle sopivaksi omien osaamistesi ja kiinnostustesi mukaan (pilvi, palvelinylläpito, virtualisointi, testiautomaatio, CI/CD jne.).

Työskentely meillä tapahtuu tiimityönä ketteriä työtapoja noudattaen. Työsi tapahtuu pääosin asiakasrajapinnassa, yhdessä projektitiimin ja projektinvetäjän tukemana. Lisäksi tehtävä sisältää myös yrityksen sisäisten asioiden kehittämistä, kuten pilvistrategian ja -alustojen arkkitehtuuritason suunnittelutehtäviä. Voit tehdä työtä sinulle parhaiten sopien joko toimistolta tai etänä, saaden molemmissa tilanteissa tukea kollegoiltasi. Viestit ja vitsit lentävätkin meillä ahkerasti päivän mittaan niin slackissä kuin kasvotusten ja meillä harvoin on tylsiä hetkiä. 

Millaista frendiä etsimme?

Etsimme sinua, jos olet jo muutaman vuoden verran kerryttänyt kokemusta monipuolisissa DevOps-tehtävissä. Sinulta löytyy ymmärrystä Linux-palvelinympäristöistä sekä kykyä ongelmien ratkaisuun ja asiakkaidemme teknisten tarpeiden ymmärtämiseen. 

Hyvä palveluasenne ja suomen kielen taito ovat tärkeitä toimiessasi asiakasrajapinnassa. Oletamme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimmearvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän CV:n ja hakemuksen palkkatoiveesi kera hakulomakkeen kautta viimeistään 23.10.2021. 

Pinterest
Exove logo

Tietoja

Hakuaika: 27.9.2021 - 23.10.2021
Linkki: https://www.exove.com/fi/tyopaikat/oletko-sina-uusi-devops-systems-engineer-ystavamme/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Exove kotisivut

Tagit

Omat tagit

DevOps
SystemsEngineer

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä