Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oletko sinä uusi Back-end Developer ystävämme?

post_image

RekryilmoitusSytytkö koodaamisesta ja ongelmanratkaisusta? Haluatko olla mukana kehittämässä moderneja sovelluksia muiden huippuammattilaisten kanssa? Meillä olisi sinulle sopiva pesti auki. Haemme Exovelle uutta Back-end Developeria, jolta löytyy intoa sekä valmiutta luoda vastuullisia digitaalisia palveluita ammattilaisen ottein. 

Tässä roolissa pääset vaikuttamaan projektissa tehtäviin ratkaisuihin aina arkkitehtuurista integraatioratkaisuihin. Olet osa projektitiimiä, mutta toimit myös itsenäisesti kun yhteistyössä asiakkaan kanssa varmistat heille toimivimman ratkaisun.

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Meillä on hyvä meininki ja yrityksen arvot ohjaavat jokapäiväistä työtämme.  Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, työajoista tai etätyöstä - meillä onkin erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä merkittävien asiakkuuksien parissa, sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään. 

Mikä homma?

Back-end Developerina pääset laittamaan osaamisesi likoon asiakaiden hyväksi. Löydät asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeat ja kestävät digitaaliset ratkaisut sekä räätälöit suvereenisti toiminnallisuuksia asiakastarpeen mukaan. Asiakkuuksistamme löytyy toimijoita julkishallinnosta, yksityiseltä sektorilta sekä kansainvälisistä tekijöistä.

Back-end Developerina työsi tärkeimpiä tehtäviä ovat:

  • Custom-moduulien konfiguroiminen Drupaliin asiakkaan tarpeisiin sopivaksi
  • Työn tulosten esittely tiimille sekä palautteen anto pull requestien muodossa
  • Asiakaskommunikointi ja ratkaisujen muokkaaminen saamasi palautteen pohjalta

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle puitteet ammatilliseen kehittymiseen erilaisten erikoistumisvaihtoehtojen kautta, jotka löydät urapolkumallistamme. Itsenäinen työote on tehtävässä eduksi, mutta emme odota kaikkea osattavan heti, vaan tuemme oppimistasi ja etenemistäsi. 

Työskentely meillä tapahtuu tiimityönä ketteriä työtapoja noudattaen. Voit tehdä työtä sinulle parhaiten sopien joko toimistolta tai etänä. Viestit ja vitsit lentävätkin meillä ahkerasti päivän mittaan niin Slackissä kuin kasvotusten ja meillä harvoin on tylsiä hetkiä. 

Millaista frendiä etsimme?

Etsimme sinua, jos omaat jo muutaman vuoden kokemuksen alalta ja olet vahva PHP-ohjelmoija. Olet perehtynyt erilaisiin julkaisujärjestelmiin kuten Wordpress, Drupal tai Contenful ja integraatiot sekä arkkitehtuurisuunnittelu ovat sinulle tuttuja juttuja. Olet innokas oppimaan uutta etkä pelkää myöskään sukeltaa uusien teknologioiden pariin.

Hyvä asenne ja vahvat kommunikaatiotaidot auttavat sinua toimimaan asiakasrajapinnassa, sekä tiimityössä kollegoidesi kanssa. Edellytämme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimme, arvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän CV:n ja hakemuksen palkkatoiveesi kera hakulomakkeen kautta viimeistään 9.10.2022.

Kaipaamme uutta ystävää porukkaamme mahdollisimman pian ja haastatteluja pidetään jo hakuajalla. Älä jätä siis hakemista viime tinkaan!

Kuulostaa kiinnostavalta, mutta ei ihan se suunta mitä haet urallesi? Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme osoitteessa https://www.exove.com/fi/tyopaikat/

Me Exovella luomme digitaalisia ratkaisuja asiakkaiden menestyksen tueksi. Tarjoamme palveluita, joilla on välitön vaikutus liiketoimintaan yhdistämällä asiakasymmärryksen, datan ja teknologian. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa yhteensä lähes 100 hengen voimin. Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.exove.com.

Pinterest
Exove logo

Tietoja

Hakuaika: 19.9.2022 - 9.10.2022
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/back-end-developer/m2J1Mm
Yhteydenotto: jobs@exove.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Exove kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä