Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistotestaajia Smart City -palveluihin

post_image

RekryilmoitusÄlykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Kun insinöörien, sovelluskehittäjien ja muiden huippuammattilaistemme joukko yhdistää voimansa, syntyy tuoreita, jopa ennennäkemättömän rohkeita ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin.

Kaikki tekemisemme nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden ennakkoluulottomaan hyödyntämiseen. Älykkyytemme ei kuitenkaan ole vain ykkösiä ja nollia. Se on kykyä kohdata ja kuunnella, oivaltaa ja uskaltaa.

Haemme nyt ohjelmistotestaajia kehittämään kanssamme älykkäiden kaupunkien IT-ratkaisuja Turkuun, Saloon, Espooseen, Jyväskylään tai Kotkaan. Jos paikkakuntasi on jokin muu, mutta osaaminen osuu kohdilleen, niin laita ihmeessä hakemus tulemaan. Etsimme kasvavaan joukkoomme uusia osaajia jatkuvasti. Muita toimipisteitä meillä on esimerkiksi Tampereella, Kuopiossa ja Kotkassa.

Tulet työskentelemään meillä testaustiimissä, joka varmistaa järjestelmiemme korkean laadun. Odotamme sinulta ennen kaikkea uskallusta haastaa kehittäjien ratkaisut sekä halua viedä sovellukset äärirajoille. Testaustiimi panostaa mielellään testausautomaatioon ja toimintatapamme tukee jatkuvaa kehittymistä. Voit olla vasta urasi alkuvaiheessa tai kokeneempi tekijä – tärkeintä on oikea asenne sekä into oppia uutta.

Testaustehtävät vaihtelevat asiakasprojektin vaatimusten mukaisesti käyttöliittymän manuaalisesta testauksesta rajapinta- ja kuormitustestaukseen sekä automaatiotestien tekemiseen. Tehtäviin voi kuulua myös testaussuunnitelman tekeminen sekä mahdollisesti testauksen koordinointi. Valitsemme sinulle projektit ja roolin osaamisesi ja kehittymishalujesi mukaisesti. Asiakkaitamme ovat valtionhallinto, kunnat ja kaupungit sekä yritykset.

ODOTAMME SINULTA

Toivomme, että sinulla on takana jo muutaman vuoden työkokemus ohjelmistojen käyttöliittymätestauksen parista. Arvostamme myös kokemusta tai ainakin ymmärrystä sovelluskehittäjän työstä.

Muita hyödyllisiä taitoja ovat:

  • Robot Framework
  • Postman
  • JMeter
  • CI/CD esim. Jenkins
  • Sertifikaatit kuten ISTQB
  • Hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Palava intohimo uuden oppimiseen
  • Positiivinen ote – ilon kautta onnistumiseen!

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme.

Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen monipuoliset työtehtävät sekä Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas-, työmatka ja puhelinedulla sekä liikunta- ja virkistyseduilla.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu juhannukseen asti. Loput hakemukset käsitellään elokuun alkupuolella ja samalla sovitaan haastatteluajat. Hae paikkaa viimeistään 29.7.2022.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Riikka Honkaranta (Yhteydenotot 20-22.6.2022 tai 18-20.7.2022) puh. +358 45 255 4244 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä. 

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 21.6.2022 - 29.7.2022
Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kotka, Salo, Tampere, Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/ohjelmistotestaajia-smart-city-palveluihin/1626658/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä