Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistotestaaja Digitaaliset ratkaisut -palveluihin

post_image

RekryilmoitusLuomme Sitowisellä tulevaisuuden liikkumista ja digitaalista maisemaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sitowisen Digitaaliset ratkaisut -liiketoiminta-alueen erityisosaamista ovat rakennetun ympäristön ja liikkumisen asiantuntija- ja digiratkaisut ja niiden lisäksi palvelemme asiakkaitamme muillakin osa-alueilla, joissa on tarve digitaalisille palveluille.

Nyt haemme joukkoomme testiautomaatioasiantuntijaa asiakasprojektiimme asiakkaan tiloihin Jyväskylään. Jos paikkakuntasi on jokin muu, mutta osaaminen osuu kohdilleen, niin laita ihmeessä hakemus tulemaan. Etsimme kasvavaan joukkoomme uusia osaajia jatkuvasti.

Työskentelet huipputiimissä, joka varmistaa järjestelmiemme korkean laadun. Odotamme sinulta ennen kaikkea uskallusta haastaa kehittäjien ratkaisut sekä halua viedä sovellukset äärirajoille. Voit olla vasta urasi alkuvaiheessa tai kokeneempi tekijä – tärkeintä on oikea asenne sekä into oppia uutta.

ARVOSTAMME KOKEMUSTA:

 • Testaussuunnitelmien laatimisesta
 • Testausautomaatiosta ja automatisoidun käyttöliittymätestauksen tai regressiotestauksen toteuttamisesta (Robot Framework)
 • Mobiililaitteiden ja -ohjelmistojen testaamisesta

PLUSSAA NÄISTÄ:

 • JavaScript- ja Python-osaamisesta on myös apua
 • CI/CD esim. Jenkins katsotaan eduksi
 • Sertifikaatit kuten ISTQB

ODOTAMME SINULTA

 • Halua ja innostusta kuunnella asiakkaitamme sekä tukea ja auttaa heitä oman ja muiden tiimiläisten osaamista hyödyntäen.
 • Intoa kehittyä ja oppia uutta – kaikkea ei tarvitse osata ensimmäisenä työpäivänä
 • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
 • Kykyä huolehtia osaltasi tiimin yhteispelistä ja hyvinvoinnista
 • Positiivista otetta – ilon kautta onnistumiseen!

ARKI SITOWISELLÄ

Tekemisemme erinomaisuus ja osaaminen on ihmisissä. Digitaaliset ratkaisut -asiantuntijana olet luomassa tulevaisuuden liikkumista ja digitaalista maisemaa yhdessä alan parhaiden tyyppien kanssa, uusien teknologioiden parissa. Meillä et vain suorita työtehtäviä, vaan vaikutat aidosti yhteiskunnan kehitykseen ja sen suuntaan. 

Pidämme huolta omistamme – ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Olemme erityisen ylpeitä Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen monipuoliset työtehtävät sekä Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas-, työmatka ja puhelinedulla sekä liikunta- ja virkistyseduilla.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Hae paikkaa viimeistään 13.12.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Timo Salminen puh. +358 44 427 9603, sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com

Sitowise tarjoaa asiakkailleen kaikki rakennetun ympäristön suunnittelu-, asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Olemme Suomen suurimpia rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimistoja, kaupunkiseutujen monialahankkeiden johtava osaaja sekä tiedolla johtamisen ja tietomallintamisen edelläkävijä. Kokonaisvaltaiset palvelumme tuottavat uutta ja korjaavat vanhaa – näin luomme kestävää ja älykästä elinympäristöä.

 

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 20.11.2020 - 13.12.2020
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/ohjelmistotestaaja-digitaaliset-ratkaisut-palveluihin-asiakasprojektiin-jyvaskyla/927674/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä