Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä / Ohjelmistoarkkitehti

post_image

RekryilmoitusVeikkauksen liiketoiminnan perusta on omien kehitystiimiemme rakentamissa laadukkaissa järjestelmäpalveluissa.

Tiimimme huolehtivat keskeisistä Veikkauksen pelien pelaamisen mahdollistavista ohjelmistopalveluista. Nämä palvelut kohtaat, kun kirjaudut veikkaus.fi-nettipalveluumme, käytät mobiilisovellustamme, siirrät siellä rahaa pankkitilillesi, pelaat peliautomaatteja tai ostat pelejä kaupan kassalla ja kioskilla.

Haemme nyt Veikkauksen Products and Services Development -yksikköön

ohjelmistokehittäjiä ja -arkkitehteja

Voit olla junior-kehittäjä tai jo kokeneempi konkari; Tärkeintä on, että olet tiimipelaaja, jolla on nälkä oppia uutta sekä halu kantaa vastuuta ja aktiivisesti kehittää omaa teknistä osaamistasi. 

Meillä pääset luomaan erinomaisia digitaalisia palveluja asiakkaillemme. Voit työskennellä haastavien, usein kansainvälisten hankkeiden tai jatkuvan tuotekehityksen parissa moderneilla menetelmillä ja tekniikoilla. Sinä ja tiimisi valitsette nämä menetelmät ja tekniikat huomioiden sen, että jatkokehitys ja tuki ovat myös tiimin omissa käsissä – vapaus ja vastuu kulkevat meillä yhdessä.

Teet tiimisi kanssa tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja Veikkauksen muiden asiantuntijoiden kanssa. Meillä tiimit eivät vain koodaa vaan osallistuvat myös palveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen loppuasiakaskontakteja kaihtamatta.

Pääset kykyjesi ja toiveidesi mukaan perehtymään esimerkiksi Google Cloud- ja Amazon AWS -pilvipalveluihin, frontend- ja backend-kehitykseen sekä uusien palvelujen suunnitteluun. Hallitset tai olet kiinnostunut nykyaikaisista Javascript-kehyksistä kuten Reactista tai Node.js:stä ja JVM-kielistä kuten Java, Kotlin tai Scala. Sinulla voi olla kiinnostusta myös REST-rajapintoihin ja mikropalveluihin, etkä pelkää paneutua SQL- ja NoSQL-tietokantoihin. 

Olet tottunut ketteriin menetelmiin ja jaat mielelläsi osaamistasi muille. Meillä on avoin, keskusteleva ilmapiiri, ja parannamme jatkuvasti yhdessä tapaamme toimia.

Tarjoamme Sinulle joustavat työtavat, työn ja vapaa-ajan tasapainon sekä kilpailukykyiset edut. Tiimimme työskentelevät joustavasti etänä ja Veikkauksen toimistolla Helsingin Pohjois-Haagassa. 

Millaista työskentely Veikkauksessa on?

Rakennamme yhdessä pelialan parasta työpaikkaa, joka mahdollistaa henkilökohtaisen kasvun ja hyvinvoinnin merkityksellisen työn kautta ja samalla kestävän liiketoiminnan.

”Veikkauksessa vastuullani on AWS-pilvialustan kehittäminen ja ylläpito. Työssä minulle on tärkeää vapaus niin teknisten ratkaisujen ja valintojen kuin menetelmien suhteen. Veikkauksessa tämä vapaus toteutuu, ja se tuo mukanaan myös vastuun kestävistä, helposti ylläpidettävistä järjestelmistä. Tiimissä on hyvä, ketterä tekemisen meininki.” – Henri, Senior Cloud Engineer

”Kehitän Veikkauksessa taustajärjestelmiä Google Cloudiin. Omistajuus tuotteista ja tiimin vastuulla olevasta järjestelmäkokonaisuudesta näkyy siinä, että kaikki kantavat vastuuta. Veikkauksessa ’se joku’ löytyy aina läheltä ja hommat tulee hoidettua ketterästi. Kehitystiimeissä saa tehdä töitä huippuammattilaisten kanssa. Työ on sopivan haastavaa, ja pääsen ratkomaan haastavia ongelmia.” – Keijo, ohjelmistoarkkitehti

”Tiimillä on kontrolli tekemisestä, ja omien ratkaisujen takana voi aidosti seisoa. Päätöksiä tiimissä tehdään jatkuvuuden kannalta laadukas jälki huomioiden. Tiimikavereihin voi luottaa – jokainen on sitoutunut yhteiseen tekemiseen ja tavoitteisiin. Vapaus ja vastuu sekä hyvä tiimihenki tekevät työstä merkityksellistä; Omasta tekemisestä voi tuntea ylpeyttä.” – Ari, Lead Developer 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään Veikkauksen sivujen kautta. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi ja etenemme rekrytoinnissa jo hakuaikana.

Kysy lisää tehtävästä ja Veikkauksessa työskentelystä Maisa Lehtovuorelta, puh. 050 444 0938 (6.7. saakka ja 2.-28.8.) tai Tuomas Huuskoselta, puh. 040 710 4112 (19.-30.7.).

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

*********

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä. 

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fi:ssä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 18.6.2021 - 29.8.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/ohjelmistokehittaja-ohjelmistoarkkitehti/1225803/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Senior Developer

Jatkuva haku

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme ja osaajien kanssa suomalaista rekrytointia: rekrytoinnin prosesseja sekä työpaikkojen ja ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Ohjelmistokehitys, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Experienced full stack developer (Sales systems)

Jatkuva haku

Veikkaus creates joy through games. We provide great experiences and top-notch games, but not at any cost. We foster the joy of ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Amazon Web Services, Java, +2 muutaLinux, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Projektipäällikkö joukkoliikenteen tehtäviin

Hakuaika: 10.6.2021 - 15.8.2021

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille ..

Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kouvola, Oulu, Salo, Tampere, Turku

job_image

Rekryilmoitus UI-/UX-suunnittelija

Hakuaika: 18.6.2021 - 13.8.2021

Mediatalo Keskisuomalainen on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, IT

Sijainti: Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Mikkeli

job_image

Rekryilmoitus DevOps Lead, Vantaa (Futunio Oy)

Hakuaika: 2.7.2021 - 5.8.2021

FUTUNIO  Oy  vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Azure, Oracle, +3 muutaLinux, Windows, IT

Sijainti: Vantaa

job_image

Rekryilmoitus 3D SUUNNITTELIJA, Leppävirta (Gebwell Oy)

Hakuaika: 14.7.2021 - 13.8.2021

Gebwell Oy on kasvava kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori ja juuret sijaitsevat Leppävirralla.Liiketoimintamme keskittyy ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, IT

Sijainti: Leppävirta

job_image

Rekryilmoitus Projektipäällikkö

Jatkuva haku

Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Tech Lead ICT

Jatkuva haku

Tech Lead Osana kansainvälistä johtavaa kokonaisuutta, asiakasyrityksemme rakentaa digitalisaation ja automaation avulla ..

Osaamisalueet: Arkkitehtuuri, Ohjelmistokehitys, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Älyliikenteen projektipäällikkö / asiantuntija

Hakuaika: 10.6.2021 - 15.8.2021

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille ..

Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kouvola, Oulu, Salo, Tampere, Turku

job_image

Rekryilmoitus Kehityspäällikkö

Hakuaika: 23.6.2021 - 16.8.2021

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että ..

Osaamisalueet: Analytiikka, Big Data, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Java Backend-kehittäjiä / Systems, Tampere

Hakuaika: 2.7.2021 - 20.8.2021

Toimintamme kasvaessa etsimme Patria Systemsille JAVA BACKEND -KEHITTÄJIÄ  uuteen tiimiin Tampereelle! Syväsukella tai ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Java, Linux, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus ICT-palvelupäällikkö

Hakuaika: 26.7.2021 - 15.8.2021

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että ..

Osaamisalueet: Toiminnanohjaus ERP, IT

Sijainti: Helsinki

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä