Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä

post_image

RekryilmoitusEtsitkö ohjelmistoalan työtä monipuolisten ja innovatiivisten projektien parissa? Oletko valmis ottamaan koodausurasi seuraavan askeleen?  

Etsimme kehittyneisiin IoT- ja pilvipalveluihin keskittyneeseen tiimiimme ohjelmistokehittäjää Tampereen, Salon tai Helsingin toimistoomme. Työn vaativuus ja vastuu muokkautuvat koulutus- ja työtaustastasi mukaan; etsimme niin osa-aikaista juniortason ohjelmistokehittäjää kuin kokoaikaista seniorkoodaria. Työaika ja -tehtävät voidaan joka tapauksessa muokata tekijänsä näköisiksi. Näin ollen tämä työ sopii täydellisesti myös sinulle, joka haluat yhdistää työn ja kenties myös omat opinnot tai harrastusprojektit saumattomasti yhteen. Pääasiallisesti tulet toimimaan osana tiivistä työyhteisöämme monipuolisesti eri ohjelmistoprojektien parissa frontend-, backend- tai full-stack -kehittäjänä. Meillä AJR Solutionsilla panostetaan työntekijöiden kehittymismahdollisuuksiin, joten työnkuvaakin on mahdollista muuttaa tai laajentaa taitojen karttuessa. 

Toivomme sinulta itsenäistä työskentelyotetta ja intoa oppia uutta, sillä meillä pääset ottamaan alusta alkaen vastuuta projekteista. Vaikka olisit jo alasi rautainen ammattilainen, eivät haasteet ja tavoitteet varmasti lopu kesken. Mukavan kokoisessa toimistossamme kukaan ei kuitenkaan jää yksin, vaan tukea on aina saatavilla. Vapaus tehdä työstä itsensä näköistä on AJR Solutionsilla työskentelyssä keskeistä; Toivomme, että kehityt meillä ammatillisesti ja tuot esille myös projekteja koskevat kehitysehdotuksesi.  

Jos tämä työ kuulostaa sinulle sopivalta, luethan alta vielä tarkemmat tiedot: 

Työn kuvaus:  

 • Koko- tai osa-aikainen työ työntekijän toiveiden mukaisesti  
 • Työtehtävänä ohjelmistokehitys erityisesti IoT- ja pilviteknologioihin keskittyvissä projekteissa  
 • Itsenäinen kehittymismahdollisuuksia tarjoava työ tiiviissä työyhteisössä  

Odotamme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta, sekä osaamista ainakin muutamasta seuraavasta osa-alueesta: 

 • JavaScript / Node.js  
 • C#/.net  
 • Java 
 • AngularJS / ReactJS 
 • IoT -teknologiat 
 • AWS ja Azure 

AJR Solutionsin työntekijänä tarjoamme sinulle seuraavat edut:  

 • Inspiroiva työympäristö: Mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja päästä osaksi mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia projekteja  
 • Joustavuus: Palkka, työsuhde-edut ja työaika neuvoteltavissa  
 • Laadukkaat työkalut: Meillä voit olla Mac- tai PC-käyttäjä 
 • Työyhteisön tuki: Omia harrastusprojekteja työn alla? Meiltä voit lainata laitteita myös kotiin  

AJR Solutions on vaativiin ja yksilöityihin ohjelmistoihin keskittynyt suomalainen yritys, jonka työntekijänä pääset osaksi monipuolisia projekteja. Aiemmista projekteistamme voit lukea täältä. Olemme kasvava työyhteisö, jolla on modernit toimistot hyvillä paikoilla Tampereella, Salossa ja Helsingissä. Tarjoamme työntekijöillemme myös etätyömahdollisuuden. Meillä työskentelee niin opiskelijoita kuin kokeneita konkareita.  

Jos koet sopivasi tiimiimme, meistä olisi mahtava saada sinut mukaan! Meille voit hakea lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@ajrsolutions.fi . 

Sisällytäthän hakemukseesi ainakin seuraavat:  

 • CV  
 • Hakemuskirje: Kerro ainakin opinnoistasi, työkokemuksesta ja työhön liittyvästä osaamisesta  
 • Mahdollinen GitHub -profiilisi  
 • Tiedot siitä, milloin voit aloittaa työskentelyn ja kuinka paljon olisit valmis työskentelemään viikoittain 
 • Tieto siitä, missä toimistossa haluaisit työskennellä 

Lisätietoja hakemiseen ja muihin avoimiin työtehtäviin liittyen saat Janne Koskiselta (CTO): +358 50 486 3434, Ma – Pe klo. 9-15. Paikat täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. 

Pinterest
Avanio logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Salo, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Osittainen etätyömahdollisuus
Linkki: https://ajr.fi/fi/rekrytointi/
Yhteydenotto: rekry@ajrsolutions.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Avanio kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

IoT
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Microsoft
Open source
Android
iOS
Angular
Node.js
React
C#
Java
Javascript

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä