Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Ohjelmistokehittäjä

Haemme nyt Veikkauksen Product and Services Development -yksikköön, Myyntipäätteen kehitystiimiin, vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen ohjelmistokehittäjää. 

Lottopelien myyntiä ja pelitositteiden tulostamista, raaputusarpa- ja Eurojackpot-voittojen maksamista, vedonlyönnin pelikuponkien ohjelmallista lukemista, ravitapahtumatietojen reaaliaikaista päivittämistä – siinä muutama Veikkauksen kuponkipelien myyntipäätteen perustoiminnallisuus. Teknisesti nämä toiminnallisuudet mahdollistetaan muutaman tuhannen Linux-päätelaitteen etähallinnalla, myyntisovelluksen käyttöliittymäkehityksellä, cloud infran ohjelmallisella provisioinnilla, taustajärjestelmäpalveluilla ja -integraatioilla.

Myyntipäätteen kehitystiimimme vastaa kokonaisvaltaisesti päätteeseen liittyvien järjestelmäpalvelujen kehityksestä ja ylläpidosta. Tiimi ei vain kirjoita koodia vaan draivaa itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti palveluiden designia ja toteutusta, toki yhteistyössä Veikkauksen muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tiimimme tekemisessä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä: työkalut, teknologiat ja ratkaisut valitaan huomioiden palvelun teknisen tuen ja jatkokehityksen oleminen omissa käsissä. Työskentelytapaa kehitetään jatkuvasti, huomioiden kulloinenkin tilanne ja tavoite – Kaizen on tiimissämme vahva.

Tiimin käyttämiä tekniikoita ja tuotteita ovat mm. AWS-alustan palvelut, Electron, Typescript, React.js, Kotlin, PostgreSQL, Terraform, Docker, Splunk, Grafana, GitLab ja Linux. Odotamme, että hallitset valmiiksi osan näistä teknologioista ja että sinulla on muutaman vuoden kokemus kokonaisvaltaisesta järjestelmäkehityksestä, mielellään pilviympäristöissä. Arvokkaampaa kuitenkin on, että haluat oppia lisää.

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Voit lukea meistä lisää tästä. Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa. Voit myös halutessasi työskennellä sujuvasti etänä.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen 1.5.2023 mennessä. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Raevuori sähköpostitse (etunimi.sukunimi@veikkaus.fi) tai puhelimitse +358 9 4370 2227.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 29.3.2023 - 1.5.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/ohjelmistokehittaja/2085616/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä