Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistojen testaus, koodaus ja DevOps varmistaa työllisyyden loppuelämäksi!

post_image

RekryilmoitusHaussa 12 tulevaa testauksen asiantuntijaa

 

Kiinnostaako ohjelmistojen testaus, koodaus tai DevOps? Et välttämättä tarvitse aiempaa työkokemusta, jos sinulla vain on perusosaaminen harrastuneisuuden tai opintojen kautta. Hae Smart Testing Discovery -ohjelmaan viimeistään 3.9.2019 ja varmista itsellesi hyvä koulutus ja työpaikka!

Ohjelmistojen testauksen ja DevOpsin osaajista on valtava pula nyt ja tulevaisuudessa, siksi alaa kannattaa nyt opiskella. Pirkanmaan kiinnostavimmat it-alan yritykset, kuten M-Files, Etteplan More, Cinia, Protacon, Qentinel, Sasken, Digia, Eficode, Oscar Software, Novatron, Headpower ja useat muut rekrytoivat uusia työntekijöitä juuri tämän ohjelman kautta. Koulutus järjestetään Tampereella, mutta ohjelmaan kannattaa hakeutua myös kauempaa, sillä yrityspaikkoja voi olla tarjolla myös muualla.

Ohjelman aikana teet työtä testauksen, automaatiotestauksen, koodaamisen tai DevOpsin asiantuntijatehtävissä. Työnimikkeesi voi olla esimerkiksi:

 • Test Engineer
 • Testausautomaation kehittäjä
 • Ohjelmistokehittäjä
 • Testauspäällikkö
 • Tekninen projektipäällikkö tai konsultti
 • DevOps-asiantuntija

Aloittelija tai konkari, hae nyt mukaan!

Ohjelma kestää 6 kk ja sen ajan työskentelet koulutussopimuksella alan yrityksessä. Samalla osallistut n. 25 päivän laadukkaaseen koulutukseen, jota vetävät alan parhaat asiantuntijat, mm. Knowit Oy.

Saat koulutusta mm. näistä aiheista:

 • Testausautomaatio
 • Robot Framework
 • Python
 • Jmeter
 • DevOps (Jira, Git, Vagrant, Docker, Jenkins).

Voit myös suorittaa ISTQB:n Foundation tai Agile Tester -sertifikaatin. Töissä pääset heti soveltamaan oppimaasi käytäntöön.

Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä. Riittää, kun sinulla on oikea asenne sekä tarvittava perusosaaminen harrastuneisuuden tai opintojen kautta. Töihin ja koulutukseen haetaan sekä vastavalmistuneita että jo pidemmän uran tehneitä.

Lue lisää Smart Testing Discoveryn sisällöstä ja työllistymisestä >>

Järjestämme ohjelmasta kaksi infotilaisuutta, joissa on mahdollisuus kuulla ohjelmasta lisää ja keskustella asiantuntijoidemme kanssa:

 • Maanantaina 19.8.2019 klo 13 (Pirkanmaan TE-toimisto, Pellavatehtaankatu 25, Tampere)
 • Maanantaina 26.8.2019 klo 10 (Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere)

Nähdään siellä!

HAE NYT ja varmista työllisyys loppuelämäksi

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena, tai työsuhteesi on päättymässä. Koulutus järjestetään suomeksi. 6 kk kestävän koulutusohjelman ajaksi kanssasi solmitaan koulutussopimus. Ohjelma järjestetään 1.10. – 31.3.2019 ja tavoitteena on työsopimus ohjelman päätteeksi.

Täytä nämä kaksi hakemusta:

1. Sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku koulutusnumerolla 687639. Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat TE-palveluiden Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702.

2. Osaamisprofiili Sarasen järjestelmässä tämän linkin kautta. Tämä lomake toimii myös käyntikorttinasi ohjelmassa mukana oleville yrityksille, joten annathan osaamisesi ja motivaatiosi näkyä hakemuksessasi!

Smart Testing Discovery -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Saranen Consulting Oy

 

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting on Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Autamme yrityksiä kasvamaan ja ihmisiä uusiin työpaikkoihin. Loimme viime vuonna yhdessä asiakkaidemme kanssa 600 uutta työpaikkaa ja valmensimme uusille urille yli 3000 asiantuntijaa. Lue lisää toiminnastamme osoitteessa: www.saranen.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 7.8.2019 - 3.9.2019
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/saranen-consulting-oy/ohjelmistojen-testaus-koodaus-ja-devops-varmistaa-tyollisyyden-loppuelamaksi/661720/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä