Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistoarkkitehti

post_image

RekryilmoitusOletko kokenut arkkitehti tai matkalla sellaiseksi? Tulit oikeaan paikkaan.

Tiedämme että kyvyillesi on markkinoilla älyttömästi kysyntää ja hihasta nykijöitä riittää riesaksi asti. Miksi sitten kiinnostuisit Codematesta, josta kukaan ei ole koskaan kuullut? Mitä kaveritkin sanoisi?

Codemate ei ole kaikille, mutta on kenties juuri sitä mitä sinä kaipaat.

Miksi Codemate?

Mottomme on "Go Forward". Ykkösprioriteettimme on olla työpaikka, joka tarjoaa parhaat puitteet henkilökohtaiselle kasvulle. Meillä pääset oppimaan lisää ja kasvattamaan osaamistasi mukavassa, hauskassa ja tukevassa ympäristössä.

Elämässä on muutakin kuin työ. Nautit sitten perhe-elämästä, harrastuksista, ystävien tapaamisesta, matkustamisesta tai mökkielämästä, Codematen kaltainen pienempi yritys voisi taata tämän sinulle paremmin, kuin moni muu suurempi toimija alalla. Meillä huomioidaan yksilölliset tarpeet. Tule siis meille ja jätä energiaa myös elämälle työn ohella.

Työ, jolla on merkitystä. Meillä saat työskennellä osaavien ammattilaisten kanssa projekteissa, jotka tekevät vaikutuksen myös kavereihisi. Eli kaverit varmaan sanois et wow! Suurimman osan projekteistamme teemme globaaleille yrityksille, jotka jopa isovanhempasi tuntevat. Name-droppailemme näitä mieluusti, kun päästään jutuille. Rooliasi voimme myös räätälöidä sinun osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti. 

Mitä etsimme

Hyvät lähtökohdat saa sillä, että nautit webbi- ja pilviratkaisujen kehityksestä moderneilla open source -teknologioilla ja haluat luoda toimivia ratkaisuja. Haluat pysyä kartalla siitä, mitä alalla tapahtuu, jotta valitsemme projekteihin parhaat teknologiat ja arkkitehtuurin.

Meistä olisi hienoa kuulla sinusta ja katsoa yhdessä, josko Codemate olisi sitä, mitä seuraavaksi kaipaat. Olemme värikäs joukko koodareita ja suunnittelijoita, jotka haluavat tehdä asiat hyvin ja eritoten kehittyä yhdessä. Järjestämme paljon vapaa-ajan aktiviteetteja (turvallisuus huomioiden) esimerkiksi pelien, kulttuurin, urheilun, hyvinvoinnin ja juhlien merkeissä ja toivotamme sinut enemmän kuin tervetulleeksi mukaan!

Tällä hetkellä työskentelemme pääosin etänä, mutta olisi hienoa, jos voisit työskennellä lähellä tiimejämme ja asiakkaitamme joko Helsingissä, Oulussa tai Bangkokissa.

Mitä seuraavaksi

Kuulisimme mielellämme sinusta, toiveistasi ja taidoistasi. Cv:tä ei meille tarvitse väsätä vaan paras tapa edetä on tehdä yhteensopivuustesti vastaamalla muutamaan helppoon kysymykseen. Tulemme olemaan sinuun pian yhteydessä.

Toivottavasti tapaamme pian! :)

Pinterest
Codemate logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Oulu
Tarkennettu
sijainti:
Työsi voi sijoittua Helsinkiin, Ouluun tai Bangkokiin. Me käytämme työskentelyssä hybridimallia!
Linkki: https://codemate.com/tyopaikat/
Yhteydenotto: careers@codemate.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Codemate kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Amazon Web Services
Open source
Angular
Django
Node.js
React
Ruby on Rails
Java
Javascript
PHP
Python
Ruby

Codemate:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä