Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ohjelmistoarkkitehti

post_image
Rekryilmoitus

Ohjelmistoarkkitehti

Goforen vauhdikas kasvu jatkuu ja haemme nyt joukkoomme kokenutta ohjelmistoarkkitehtia tiimimme luotetuksi mentoriksi ja asiakkaan sparraajaksi Helsinkiin, Tampereelle tai Jyväskylään.

Meillä pääset mukaan suuriin kansallisiin kärkihankkeisiin ja saat työskennellä osaavassa ja mukavassa porukassa merkityksellisten ja näkyvien projektien parissa, jotka parantavat miljoonien suomalaisten arkea.

Miksi Gofore?

Sijoittumisemme Suomen parhaiden työpaikkojen kärkijoukkoon kertoo suhtautumisestamme henkilöstöömme. Tuemme kehittymistäsi monin tavoin ja Gofore Crew Coach on oppaasi menestykseen. Voit koulutusten ja kurssien lisäksi myös hypätä mukaan Kilta-ryhmiin, joita ovat mm. Internet of Things, Cloud as a Competence (CaaC) ja Frontend Competence Collective.

Etuvalikoimamme on laaja ja mukaan mahtuu peruspaketin lisäksi myös erityisherkkuja, joista tuoreimpina hammashoito, silmälasit ja Spotify. Pidämme yllä Gofore-henkeä järjestämällä säännöllisesti yhteisiä aamiaisia, infotilaisuuksia ja saunailtoja.

Teemme työmme pieteetillä ja ammattitaidolla. Modernit teknologiat ovat osa arkeamme ja pääset valitsemaan niin omat työvälineesi kuin käyttämäsi teknologiat. Työtehtävät ja projektisi sovitaan yhdessä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Balanssi työn ja vapaa-ajan välillä on meille tärkeä.

Mitä toivomme sinulta

Etsimme aikaansa seuraavia ohjelmistoammattilaisia, joissa asiantuntemus ja osaaminen kohtaavat yrittäjähenkisyyden. Rautaisen teknisen ammattitaidon lisäksi arvostamme hyviä kommunikaatiotaitoja, sillä tiimityö on keskiössä. Työkulttuurimme sopii avoin keskustelu ja toimeen tarttuminen.

Ohjelmistoarkkitehtina sinulla on vuosien kokemus ohjelmistoalalta ja hallitset sujuvasti lukuisia teknologioita ja ohjelmointikieliä. Haluat vastuullisen roolin, etkä pelkää syvään päätyyn hyppäämistä. Odotamme näkemyksellisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimilähtöisyyttä ja kykyä ratkoa ongelmia. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä johtamaan ja suunnittelemaan kansallisesti merkittäviä ohjelmistohankkeita.

Pinterest
Gofore

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere
Linkki: https://gofore.com/tyopaikat/ohjelmistoarkkitehti/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Gofore kotisivut

Gofore:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen