Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

NextGen-harjoittelija sovelluskehitystehtäviin (Turku, Salo, Espoo, Kouvola, Tampere)Avoin työpaikka

post_image
Rekryilmoitus

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme.

Me haemme nyt NextGen-sovelluskehittäjäharjoittelijaa digitaalisiin ratkaisuihin. Paikkakuntasi voi olla Turku, Salo, Espoo, Kouvola tai Tampere. 

NextGen-harjoittelijana päivittäisiä työtehtäviäsi ovat monipuoliset sovelluskehitystehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Pääset mukaan osaavaan softatiimiimme tekemään sovelluskehitystä paikkatietoja hyödyntävien järjestelmien parissa. Teemme softakehitystä alla kirjatuilla teknologioilla ja myös tietokantaosaaminen, versionhallinta sekä ketterä ohjelmistokehittäminen tulevat tutuksi. Kerrothan hakemuksessasi millaista teknologiaosaamista sinulle on kertynyt esim. työkokemuksesi ja omien/opintoihin liittyvien projektien kautta.

 • net -kehitys (C#)
 • Angular
 • iOS/Android
 • React
 • Java
 • JavaScript
 • Python
 • AWS/Azure
 • HTML + CSS

Toivomme, että sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi, palava intohimo ohjelmistokehitykseen sekä uuden oppimiseen ja positiivinen ote tekemiseen – ilon kautta onnistumiseen!

Tarjoamme sinulle:

 • Harjoittelujakson, joka joustaa opintojesi mukaan osa-aikaisesta tuntityöstä kokoaikaiseen työhön
 • Työskentelyä aidossa projektissa osana Sitowisen osaavaa projektitiimiä
 • Tilaisuuksia oppia uutta alan edellä kävijöiltä
 • Mahdollisuuden osallistua alan kehittämiseen kunnianhimoisessa ympäristössä
 • Valmennusta työelämätaitoihin alkavaa uraasi varten
 • Pääset myös verkostoitumaan toisten opiskelijoiden kanssa ohjelman yhteisissä tapahtumissa


Harjoittelujakson aikana saat mahdollisuuksia kehittää osaamistasi sekä vastuuta osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Päivittäisessä tekemisessä voit aina nojata osaavien kollegojen tukeen, jotka turvaavat selustasi vaikeuksissa ja iloitsevat onnistumisista kanssasi. Täällä saat olla ihan oma itsesi, niin me muutkin olemme.


Toivomme, että sinulla olisi takanasi jo useampi vuosi opintoja siltä alalta, jolle haet harjoittelijaksi. Eli haemme esimerkiksi kolmannen tai neljännen vuoden AMK-opiskelijaa tai teekkaria tähän harjoittelupaikkaan. Mutta jos sinulla on jo runsaasti työkokemusta takanasi, voi työkokemus kompensoida tätä opintovaatimusta. Jos olet päättämässä opintojasi pian, on sinulla hyvä mahdollisuus tehdä myös päättötyösi meille – varsinkin jos sinulla on hyvä idea aiheesta. Pidämme tärkeänä myös hyvää suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eniten arvostamme kuitenkin sitä, että olet innostunut valitsemastasi alasta ja haluat aidosti oppia uutta ja kehittää itseäsi. 


Lisätietoja työtehtävästä antaa Niina Nieminen, puh. 045 657 8847 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@sitowise.com.

No, kiinnostaako tulevaisuuden älykkään ja kestävän ympäristön suunnitteleminen ja rakentaminen lahjakkaiden tyyppien kanssa innostavassa duunissa? 

Hae nyt mukaan! Haku päättyy 14.2.2021!

Meillä lähes 1900 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Sitowise – The Smart City Company

www.sitowise.com

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 1.2.2021 - 14.2.2021
Sijainti: Espoo, Kouvola, Salo, Tampere, Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/nextgen-harjoittelija-sovelluskehitystehtaviin-turku-salo-espoo-kouvola-tampere/968047/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Android
iOS
Angular
React
C#
Java
Javascript
Python

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä