Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

.NET Sovelluskehittäjä, Vantaa (FUTUNIO OY)

post_image

RekryilmoitusFUTUNIO Oy vauhdittaa asiakkaitaan digiloikkiin ja uudistaa ammattiliittojen ja työttömyyskassojen toimialaa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Toteutamme ketteriä ja joustavia teknologiaratkaisuja, ja laadukas asiakaskokemus on kunnia-asiamme. Tuotteillamme on yhteiskunnallista merkitystä koskettaen vuosittain noin 2 miljoonan työssäkäyvän ja työttömän suomalaisen arkea. 2020 liikevaihtomme oli n. 9,4 M€ ja osaavassa joukkueessamme on yli 50 ammattilaista.

Kuulumme kansainväliseen Total Specific Solutions -konserniin, jonka erikoistuminen toimialaspesifien ohjelmistoratkaisujen tarjoamiseen lukuisilla toimialoilla tukee tavoitettamme toimialan uudistajana. Katso lisää meistä ja asiakastarinoistamme www.futunio.fi sekä www.totalspecificsolutions.com.

Haemme kehittyvään ja kasvavaan toimintaamme lisää ammattilaisia. Oletko Sinä meidän tuleva

.NET-SOVELLUSKEHITTÄJÄ

Roolissa toimit päivittäisissä kehitystehtävissä osana tuotelinjan kehitystiimiä. Pääset mukaan luomaan tuotteita, joilla on yhteiskunnallista vaikutusta ja jotka näkyvät suomalaisten arjessa, sekä koordinoimaan vastuualueeseen kuuluvien palvelujen kehitystä. Hakemamme sovelluskehittäjä tulee toimimaan liiketoimintakriittisten palveluidemme kehityksen, laadunparannuksen ja jatkuvan ylläpidon parissa.

Teemme töitä ketterillä menetelmillä ja arvostamme työssämme laatua ja menetelmiä. Tässä sinulla on apuna Futunion laadunvarmistus ja DevOpsin asiantuntijat. Tulevassa tiimissäsi on Suomen asiantuntevinta toimialaosaamista ja pääset osaksi lämminhenkistä työyhteisöä, jossa kehittymistäsi halutaan tukea. 

Meillä on kattavat työsuhde-edut. Etätyö on osa työkulttuuriamme ja pidämme työn ja vapaa-ajan tasapainosta.

Voit myös hyödyntää ja kehittää omaa menetelmäosaamistasi, ja osallistua sekä arkkitehtuuri- että teknologiavalintoihin. .Net palvelujen stäkissämme on ASP.NET Core ja C# sovelluksia Kubernetes, Docker ja VM-alustoille. Sovellukset liittyvät mm. maksuajoihin, ja edellyttävät vastuullista ja tarkkaa otetta. 

Menestyäksesi tehtävässä Sinulla on:

  • Kokemusta .Net -ohjelmistokehityksestä.
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä ja yritysjärjestelmistä. Plussana tuntemus esim. vakuutusalasta tai toiminnanohjausjärjestelmistä.
  • Halua toimia matalan hierarkian ympäristössä, jossa kehitysehdotuksia viedään aktiivisesti eteenpäin. 
  • Hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja. 

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi 19.03.2021 mennessä osoitteessa alla olevan linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadunting.fi sekä puh.050-4348140.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 3.3.2021 - 19.3.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/asiakasyritys-target-headhunting-oy/net-sovelluskehittaja-vantaa-futunio-oy/1144657/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä